С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Асфалтирането продължава

Асфалтирането във Върбица продължава, независимо от забавянето заради обжалване на обществената поръчка. То бе планирано за месец март, но едва сега, след приключване на процедурите по обжалване и получаване на Решение на КЗК, бе сключен договор с изпълнителя и ремонтните дейности започнаха.

Строителните работи започнаха около новата Автогара – от терена, определен за паркиране и секторно направление на пътническите микробуси, които съвсем скоро ще започнат да превозват жителите на общината по междуселищната пътна мрежа. Преди дни пристигнаха и трите микробуса, закупени със средства на общината.

Върбица вероятно ще се окаже първата община в България, която създаде свое собствено предприятие за пътнически превози, построи нова Автогара, закупи пътнически микробуси и сега завършва големия паркинг с указателните сектори и е въпрос на броени дни, за да започне да функционира.

Работата по асфалтирането продължава и ще обхване улици в общинския център Върбица и в селата на общината.

Тази дейност се осъществява с помощта на генерирани собствени приходи на община Върбица, уточняват от пресцентъра на общината.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *