С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Арестуван секс насилник

 

Районната прокуратура в Шумен е задържала за сексуално насилие за срок до 72 часа Христо С., познат от криминалните хроники през годините като Ицо Кучкаря. Този път жертвата на Кучкаря е 19-годишно момиче, според неофициална информация дъщеря на негова покойна приятелка.

Ицо Кучкаря е привлечен като обвиняем за извършени блудствени действия с 19-годишно  момиче, като случаят според прокуратурата е особено тежък – престъпление по член 150, ал. 3 от НК.  В сряда 3 януари 2018 г., прокуратурата ще внесе искане в Шуменския районен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 41-годишния мъж.

Престъплението, за което Христо С. е обвинен, е извършено на 24 декември 2017 г. Под предлог че ще помогне на младото момиче да поправи нещо в квартирата й, Христо е извършил сексуалното насилие. Самата жертва е подала оплакване срещу насилника едва на 31 декември, тогава и е арестуван. Твърдял, че е бил в квартирата на момичето в центъра на града, но не помнел нищо.

Обвиняемият е осъждан два пъти за блудствени действия до момента. Изтърпял е ефективно наказание и бил освободен от затвора през 2014 г.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *