С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

“Алкомет” на Aluminium 2018


“Алкомет”  участва в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата индустрия. То се проведе от 9 до 11 октромври в Дюселдорф. Над 1000 изложители от цял свят представиха бранша – от производители на машини и оборудване до производители на полуфабрикати,  готови продукти и рециклиране.

“Алкомет” презентира своите валцови и пресови продукти на щанд, разположен на 110 кв.м. Екипът на фирмата успешно проведе срещи с настоящи и бъдещи партньори и обсъдиха възможностите за сътрудничество.

„Доволни сме от участието ни в Aluminium 2018, тъй като се потвърдиха очакванията ни за голям интерес към произвежданите в “Алкомет” продукти“, коментира Нели Тончева – директор „Продажби“ в компанията. „Проведените многобройни срещи с бизнес партньорите ни даде увереност, че инвестициите в разширяване на производствените мощности ще намерят пазарна реализация“, добави тя.

Изпълнителният директор на “Алкомет” Хюсеин Йорюджю заедно със старши вицепрезидента на SMS group GmbH Михаел Шефър – партньор по проекта „Инвестиционна програма 2016-2019“ представиха развитието ѝ. Очаква се през ноември тази година да приключи първа фаза от програмата, като се пусне в експлоатация нова преса, която ще позволи на дружеството да разшири продуктовото си портфолио като отговаря на последните тенденции в областта на автомобилостроенето и архитектурата.

Благодарение на пресата HybrEx  компанията ще има възможност да произвежда профили с максимални размери до 310 мм и дебелина на стената до 0.8 мм.  С помощта на тази преса от последно поколение производствения капацитет на пресовото производство ще се увеличи до 35 000 тона за година.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *