Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Адв. Аспарухова – председател

Адвокат Ася Аспарухова е новият председател на Общински съвет Шумен.Тя бе избрана на днешното заседание на Общинския съвет.  За нея гласуваха 23-ма от  съветниците. За другия кандидат – адв. Даниела Русева гласа си дадоха 15 съветници. Досега Аспарухова бе зам.-председател на съвета. Тя заема поста след като на предходно заседание на местния парламент Красимир Минчев бе освободен. До избора й се стигна след повторно гласуване заради отчетени недействителни бюлетини при първия вот.

Ася Аспарухова е юрист по образование, завършила е ВСУ „Черноризец Храбър” през 2006 г. Работи като адвокат в Шуменската адвокатска колегия. Омъжена, с едно дете.

Ася Аспарухова благодари на колегите си за оказаната подкрепа. „Докато имах възможност да изпълнявам временно задължения като председател на общинския съвет, осъзнах изключителната отговорност да можеш да работиш в екип, да се зачита мнението на всеки един от вас. Надявам се през следващите години с вашата помощ и опит да работим в екип и да докажем, че сме общински съветници, които ще работят само   и единствено в полза на гражданите.

Даниела Русева първа поздрави новият председател, веднага след обявяването на резултата.

На следващо заседание ще бъде избран зам.-председател на освободеното от Аспарухова място.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *