Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 193

Хаирли олсун!

Огромен събор с конни надбягвания и народни борби за обрязването на двамата си внуци Берту и Симар организира общинският лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в община Венец Бейзат Яхя. Специален личен гост на Яхя за събитието беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Хаирли олсун (хаирлия да е) така познати и непознати поздравяваха щастливото семейство на Бейзат Яха. За честванията сияещият дядо беше организирал конни кушии и народни борби с общ награден фонд близо 23 хиляди лева. Най-голямата награда беше в петата гара, където победителят получи 1000 лева и 500-килограмово теле. Одушевената награда връчи лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди да се включи в празника бившият премиер заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откри паметник на световния шампион по борба и ученик на Кара Юсуф Филиз Нурулла (Али Нуруллах Хасан) в село Борци.


Между кушиите и борбите семейство Яхя бяха ангажирали да развлича гостите популярната певица Преслава. Бойко Борисов не е тук в политическо, а в лично качество, коментираха за Шмоко.бг организаторите. Освен него на трибуната можеше да се видят още областният председател на ДПС Нуредин Исмаил, водачът на листата на ГЕРБ Любомир Христов и шефът на “Лукойл” Валентин Златев.

 

Точно Златев кумува преди години на сватбата на родителите на Берту и Симар, а дядо им Бейзат Яхя е заместник-директор на стопанисваното от бизнесмена ловно стопанство “Паламара”. На тържеството бил поканен и бившият президент Георги Първанов, но репортерите на Шмоко не го забелязаха по трибуната.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментари

 • Анонимен септември 16, 2014 в 5:05 pm

  ЧОК ГЮЗЕЕЕЕЛ

 • Шмоко септември 16, 2014 в 12:12 pm

  Краѝ с подкрепата за Боѝко в Шуменско.Не може, макар и в лично качество (какво ти лично качество в разгара на кампанията) да подкрепяш този надут пуяк,който арогантно и безскрупулно прави паметници на никому неизвестни турци.Не по този начин!Срам!
  Бойко подари делиормана.Вече е ясна „договорката”.

 • Анонимен септември 16, 2014 в 11:40 am

  Свьрши се с подкрепата за Бойко в Шуменско.Не може макар и в лиаАсСдД

 • Анонимен септември 16, 2014 в 9:27 am

  Българската власт е продължение на организираната престъпност с други средства и основният играч е ДПС.

 • Анонимен септември 16, 2014 в 8:18 am

  cok quzel .. Merkel cepiii 😀 😀 😀 bravo Shmoko

 • raehger септември 15, 2014 в 10:53 pm

  И БОЙКО "ТЪПОТО" ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

 • Наблюдателен септември 15, 2014 в 10:13 pm

  Прави ми впечатление яростта с която оставят коментари тук привържениците на БСП и ГЕРБ. Да сте прочели един коментар срещу ДПС? Българите ще си избодат взаимно очите и ще се изтрепят, докато турците ще използват свадите за засилване на влиянието си.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 10:08 pm

  БСП и ГЕРБ са двете страни на медала наречен олигархия. Спасението в случая е Реформаторският блок!

 • Димитров септември 15, 2014 в 9:54 pm

  България умира…

 • Мирослав Василев Лон септември 15, 2014 в 9:43 pm

  Страхотно се разочаровах от ГЕРБ, не от това, че поддържат връзки с ДПС, а от това,че го правят по такъв грозен и нескопосан начин. Не може да плюеш, да плюеш против някой. И после да се прегръщаш и натискаш с него. Просто съм възмутен от лицемерието и двуличието на лидерите на ГЕРБ.
  Живея в чужбина и бях решил да не гласувам, но сега ще си извадя удостоверение за гласуване и ще дам гласа си за БСП. И то не защото ги харесвам, а защото искам да има някаква що годе прилична опозиция на ГЕРБ.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 7:43 pm

  ДПС знае в кой момент с кого да се заиграе.ДПС най=добре знае,че които седнат с тях на маса, след това са под масата.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 7:02 pm

  ГЕРБ са ви кошмар на вас червените дебили! Знаете да ругаете, но не си признавате предателството. Такова предателство никой не е извършвал. Никой няма да гласува за БСП след сценката да се залюбвате и извинявате.

 • амиии септември 15, 2014 в 7:00 pm

  Какво стана с голямата любов между ДПС и БСП? Забравиха като се натискаха по ъглите на уличките и като се извиняваха едни на други. Само ДПС не се извиниха за геноцида над българите.

 • запознат септември 15, 2014 в 6:41 pm

  "БУДА" е мутра и селски тарикат! И свирки ще започне да прави на фесовете, само и само да им обере гласовете! Я попитайте някой от старите полицаи в следствен отдел Шумен кой идва на свиждане на Стоил Савов Телето, когато го задържаха заедно с Илко, бившия шеф на ОД на МВР Шумен за побоя над Пешо Ретрото. Боко, същият тоя келеш дето ни разказа играта, същият тоя болкук идва на свиждане в сл.отден Шумен и докара адвиокати на Телето и на Илко ! Та Боко не е бил мутра! ха-ха

 • Бивш Гербист септември 15, 2014 в 6:03 pm

  И аз няма да гласувам за ГЕРБ. Призовавам всички да гласуват за Реформаторски блок.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 3:39 pm

  И Бойко Борисов е вашия кошмар, вечния посетител в сънищата ви. Бие ви навсякъде и пак ще ви бие. Абе разберет, хората го обичат.

 • dtkdt септември 15, 2014 в 3:38 pm

  И БОЙКО "ТЪПОТО" ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

 • Анонимен септември 15, 2014 в 3:28 pm

  Смешниците са в централата на БСП. Щом вярват още в глупостите за коалиция между ДПС и ГЕРБ явно са много, ама много слепи и не са изтрезнели още.

 • Габи септември 15, 2014 в 3:12 pm

  И на червените им се дояло, но не знаят как да си поискат, че ще вземат да излязат наяве някои неща. Хората ги видяха как се целуват Станишев и Местан, как се надупват пред Доган. Това е достатъчно за да не гласуват за тях.

 • мила септември 15, 2014 в 3:02 pm

  Ха! Като уважава толкова семейните мероприятия, защо не заповяда на моята сватба? Белким спонсорира кувертите на гостите. Смешник

 • християнка септември 15, 2014 в 2:59 pm

  Гледай всички будисти как са тръгнали да защитават вожда си. Иначе бухалки ще раздава. Статията е подкрепена с дастатъчно красноречиви снимки и се вижда кои избиратели хранят с пилета.

 • ясно е септември 15, 2014 в 2:51 pm

  БСП не ги канят на такива мероприятия, защото са под сянката на ДПС, а слабите никой не ги уважава и не ги зачита. Уважават се силните и борбените.

 • нищото септември 15, 2014 в 2:49 pm

  Червеничките май не правят разлика между слугуване и уважение! Кафето в Кърджали показа колко са слаби ДпС и колко лесно могат да бъдат разцепени. Срещата тук пък подсказва, че все пак ДПС изпитва респект от опонентите си и не ги смята за слаби и безсилни.

 • Чарлз Дикенс септември 15, 2014 в 2:42 pm

  Защитаващите БСП явно не правят разлика между политическо и лично посещение. Злобата ги е заслепила до толкова, че не знаят какво пишат.

 • Растенбург септември 15, 2014 в 2:37 pm

  Дори и ДПС вече не иска хора от БСП да присъстват на такива събития. Изглежда комунягите са го закъсали здравата.

 • Бекенбауер септември 15, 2014 в 2:31 pm

  Колко удобно, че репортерите на Шмоко не са забелязали Първанов. А само Борисов и Христов. Има нещо гнило в това. Защо не напишат, че Първанов иска да прави коалиция с ДПС.

 • Димитър Георгиев септември 15, 2014 в 2:25 pm

  Другарите от БСП ги е яд, че не са били поканени на печено пиле. И сега изливат своята омраза. Да внимават само да не се задавят. Че много са се разпенили.

 • Тодорка септември 15, 2014 в 2:19 pm

  Бойко Борисов е много популярна личност. Ясно се вижда колко много хора искат да се снимат с него. А със Станишев се снимат само пенсионерите.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 1:58 pm

  ДПС точно това казват- ние сме център, можем и в дясноцентриско, и в лявоцентристко управление. Открито се показваме вече- първо започна от Кърджали-"На кафе при Местан"!

 • adgfeaheth септември 15, 2014 в 1:48 pm

  И БОЙКО "ТЪПОТО" ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

 • видимо септември 15, 2014 в 1:31 pm

  Най-елементарен пример – ГЕРБ са член на ЕНП, а ДПС са част от Алианса. Едните са десни, а другите либерали – центристи. Никакви допирни точки в политиката.

 • съд септември 15, 2014 в 1:29 pm

  ГЕРБ винаги са показвали, че работят срещу политиката на ДПС и опитите им да прилагат натиск над българомохамеданите в Бургаско, Кърджалийско и Североизточна България. Не може да има коалиция с такава партия.

 • слаби сте септември 15, 2014 в 1:22 pm

  Какво говорят снимките, червени кхмери? Политически опоненти водят мирен разговор! Едни други снимки обаче показват как Станишев и Местан се мляскат като Брежнев и бай Тошо. Нищо общо между двете събития.

 • бесен септември 15, 2014 в 1:19 pm

  Комунистите ги достраша и се принудиха да стигнат до машинации. Толкова им е ума и не се усетиха как влязаха в собствения си капан. Хората уважават силните и откритите. ГЕРБ застанаха редом с главатарите на ДПС за да подкрепят населението в труден момент и да покажат, че за тях няма разграничаване на българи, турци и цигани. Всички са граждани на България и имат нужда от подкрепа.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 1:17 pm

  Хаирлъ олсун! Подготвят коалиция между ГЕРБ и ДПС. Борисов и областния на ДПС, Местан при президента на ТР, скоро и Плевнелиев беше там.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 1:14 pm

  този, който му се иска да защитава ГЕРБ го прави като трол-картините говорят едно, той ни убеждава в противното

 • съгласна съм септември 15, 2014 в 1:07 pm

  Борисов е човека с най-висок рейтинг в Европа. Уважават го, търсят го. Какво лошо има в това да се срещне с българските мюсюлмани и да им докаже, че не са сами и че те са грижа?

 • месия септември 15, 2014 в 12:45 pm

  Това са глупостите на БСП, които си мислят, че щом те продадоха България на ДПС, че и другите са като тях. Борисов отиде за да покаже, че няма нужда от коалиции за да ходи сред народа. Той е човек от народа и ходи наравно за да ги защитава.

 • Драгостин септември 15, 2014 в 12:24 pm

  Червените тролове май забравиха как правителството на Пламен Орещарски изпълняваше всяка задача, поставена им от Лютви Местан. То беше марионетно правителство

 • Симатикон септември 15, 2014 в 12:12 pm

  ДПС се държат с Борисов като с равен. Канят го на една маса с тях. Те уважават своите противници. А БСП само знаят да обиждат.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 12:09 pm

  Момченце,защото на картинките са ДПС+ГЕРБ, и то предизборно!

 • Мнение септември 15, 2014 в 12:03 pm

  Симпатизантите на БСП знаят само да обиждат и плюят. Не могат да намерят аргументи, за да защитят своята позиция. Толкова са безпомощни.

 • Чичо Коко септември 15, 2014 в 11:54 am

  Голям страх ги тресе бесепарите. За това толкова ожесточено сипят обиди. Но пак ще загубят изборите. Това е ясно.

 • Клемансо септември 15, 2014 в 11:48 am

  Колко много злобни коментари по адрес на Христов и Борисов. Защо никой не казва как БСП и Атака се кланят на ДПС и искат разрешение от тях за всичко, което правят.

 • Анонимен септември 15, 2014 в 11:33 am

  Ако си мислите, че спечелихте гербери………..изгубихте.

 • стс септември 15, 2014 в 11:23 am

  ИМА ЛИ КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ДПС И ГЕРБ? Не го слушайте Боко какво говори, а го гледайте какво прави. И той, като онзи генерал от ДПС е подлога. Доган го направи генерал, какво да очакваме? ….

 • exacta септември 15, 2014 в 10:22 am

  Много интересно – предния ден водачът на Герб,Христов, дрънка в Хитрино как ще отвоюват електорат от ДПС, на следващия, на събор по повод сюнета на внучетата на местния феодал от ДПС?! Цялата им работа е супер фалшива. Истината е да се гласува за националистическа формация. Аман от шалвари!

 • Анонимен септември 15, 2014 в 10:09 am

  ПОСЛЕДНАТА НОВИНА – БОЙКО И ЛЮБО ОТИШЛИ ВЪВ ВЕНЕЦ, ЗА ДА ГИ ОБРЕЖАТ, НО ТЕ НЕ САМО ГИ ОБРЯЗАЛИ, АМИ ГИ И НАГЛАСИЛИ. СЕГА ХОДЯТ С ПАМПЕРСИ, ЗАЩОТО СА СЕ ПООСРАЛИ МРЪСНИТЕ ПРОДАЖНИ ИЗРОДИ. КАК НЯМАТЕ СТРАХ ОТ БОГА – НА ВРЪХ КРЪСТОВДЕН, ДА СЕ ГАВРЯТ С ОТКРИВАНЕТО НА ТУРСКИ ПАМЕТНИК В БЪЛГАРИЯ, ИЗПИСАН НА ТУРСКИ. БОЙКО, БОЙКО, ЗАСЛУЖАВАШ С КАМЪНИ ДА ТЕ ПРОГОНИ НАРОДА ОТ БЪЛГАРИЯ! ОТИВАЙ СИ ЕРДУГАНСКА ПОДЛОГО! ЛЮБО ПОМИЯТА-СЪЩО!

 • член на герб септември 15, 2014 в 9:48 am

  любо не очаквах, че и ти си лицемер и демагог на последната предизбора среща с теб в шумен ни убеждаваше, че няма да управляваме с дпс и още много лъжи за дпс – каква партия са и сега какво виждам на първо място същият лъжец си като лютви местан, който отиде и първи се срещна с ердоган и ти си предател и милионер, който му трябва властта за да не ти търсят произхода на парите и имотите, край никога за герб, за теб и бойко.

 • патриот септември 15, 2014 в 7:52 am

  ПРЕДЛАГАМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА,,ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ /НФСБ-ВМРО/с бюлетина 24 и да ги ИЗМЕТЕМ тези турски мекерета.На 5 октомври-24 бюлетина.

 • РИОСВ септември 15, 2014 в 7:46 am

  Г-н Борисов,защо е толкова мръсно около вас?Защо хвърляте на поразия шишетата от минерална вода?

 • полицай септември 15, 2014 в 7:39 am

  Така е!Колите дори бяха на НСО.От това по ясно няма .Видно е ,че в следващия парламент ГЕРБ+ДПС ще бъдат заедно.Гласуваш за Бойко получаваш-Доган,гласуваш за Доган получаваш-Бойко.

 • Димитров септември 15, 2014 в 1:36 am

  От скоро е събитието – за сегашните избори на 05.10.2014г. Любомир Христов е водач на листата на ГЕРБ в 30 Многомандатен избирателен район-Шумен

 • инфо септември 14, 2014 в 10:55 pm

  някви идея от коя дата е тая статия, че няма никъде никво инфо

 • Димитров септември 14, 2014 в 10:19 pm

  България умира в ръцете ни…

 • Чичо Бойко септември 14, 2014 в 9:22 pm

  Забелязвате ли как на гръдния му кош на Тиквун е най-широк в сравнение с останалите хора ? Този психопат сигурно е с две бронежилетки отдолу под сакото. Все си мисли, че ще го убиват и гърмят. Защо не се разхожда сам сред народа, като е толкова "народен" човек ??

 • Въпрос септември 14, 2014 в 9:19 pm

  След като не е там в качество на политик, що има пазванти със слушалки в ушите ? На тях кой им плаща?? От данъците ли или сам Бойко бецани.
  Колко пари им е дневната разрядка надница ?

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:18 pm

  Отишъл като не политик? Що за лудост? Пияни ли сте, луди ли сте! Боко уволнявай всички пиари. Това е най-нелепият ход. гафа на века.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:17 pm

  Братчеда Лари, пак не разбрал- на снимките са ДПС и ГЕРБ.

 • Мара септември 14, 2014 в 9:16 pm

  Да сте живи и здрави ГЕРБЕРи, за да ядете, ядете, ядете всичко което виждам. Ама накрая да ви дойде и високото кръвно и да пукнете от лакомията си.
  Аз незнам как някой разумен и мислещ , ще гласува за вас, при положение,че вашия тиквеник , се закани веднага да вдигне тока с 50 % като стъпи на трона.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:14 pm

  Предпоследната снимка кърти. В кой век живеем? Срам и излагация, ще ни занимават със сюнети, мюнети ай сиктир на кой му пука че боко и любчо отишли на сюнет? Първо кафе, после КТбе, сега теле, а на 5 ти октомври?

 • Коко септември 14, 2014 в 9:12 pm

  Тази новина показва още веднъж, че Бойко Борисов е широко скроен човек и се отзовава на такива покани. Още повече, че е отишъл там не като политик. Но това някои хора не могат да го проумеят.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:10 pm

  Селения до шия, цялото село, всичкото шалвари на поляната, обрязвали си не кой си, некой от гостите също е трябвало да се обреже, даже повече от един.

 • uygilgui септември 14, 2014 в 9:04 pm

  И БОЙКО "ТЪПОТО" ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

 • Малчо септември 14, 2014 в 9:04 pm

  Много са агресивни в своите коментари. Да внимават, че да не получат удар нещо. Злобата вреди на здравето.

 • Брадчеда Лари септември 14, 2014 в 8:56 pm

  БСП и ДПС са едно. И двете партии работят против българския интерес. Това е ясно на всички хора.

 • войник септември 14, 2014 в 8:27 pm

  БСП ги хранеха със стари смрадливи кочове, защото са продажници! Те и затова развалиха комшулука с ДПС! Никой не ги уважава еничарите.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 8:19 pm

  Няма вече страх,той е заменен с апетит- апетитни пиленца на грил

 • ХБК;БК; септември 14, 2014 в 8:10 pm

  И БОЙКО "ТЪПОТО" ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ

 • пчела септември 14, 2014 в 8:00 pm

  В коалициите с ДПС комунистите са недостижими. БСП направо ни оставиха на турчолята да ни разграбят и унищожат. Но национално чувство не се продава.

 • dsdv септември 14, 2014 в 7:56 pm

  Коалиция БОСТАН

 • Минчо септември 14, 2014 в 7:53 pm

  Христов и борисов нямат от какво да се страхуват. Те отиват на посещение сред български граждани, а не да правят коалиции. Коалициите ги правят БСП като продават страната на Ердоган и интересите му.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 7:45 pm

  Той Бойко ви го каза открито, ако ГЕРБ управлява, ще има заместник министри турци ( може би от ДПС ще ги вземе). Какво толкова се изненадвате.

 • Клоунът септември 14, 2014 в 7:16 pm

  Явно червените другари забравиха как миналата година на митинга в София се целуваха Станишев и Местан. Изглежда имат къса памет.

 • Ръсел Кроу септември 14, 2014 в 7:09 pm

  Плюят по ГЕРБ, защото знаят, че тази партия пак ще е първа на изборите. Голям страх ги тресе.

 • 1234 септември 14, 2014 в 6:35 pm

  Утре за първия учебен ден пак ли всички ще бъдат там и ще има ли такива празненства да отида и да се снимам ?

 • Анонимен септември 14, 2014 в 4:58 pm

  от офиса на ГЕРБ,големи майтапи пишат-"командване на парада","контролират" и т.н.! Парада се командва отвън мойто момче,от Големите държави.

 • Пеле-пиле септември 14, 2014 в 4:54 pm

  от дкмс,защо "комунистите" да пишат, нали виждаме с очите си,че ДПС и ГЕРБ заедно са открили предизборната си кампания в Шуменско!

 • Анонимен септември 14, 2014 в 4:46 pm

  Има кой да се справи с натрупаната енергия на българските мюсюлмани около контрола над тях от страна на ДПС. С такива срещи се отпушва страха.

 • Колиандро септември 14, 2014 в 4:44 pm

  ДПС от тук нататък няма да командват парада. Става ясно, че в смесените райони няма да позволят да им насаждат страх и да ги контролират.

 • Соня септември 14, 2014 в 4:38 pm

  Само Станишев е способен да се отметне от думата си, защото не е никакъв мъж, а е под чехъла на неговата Моника!

 • бандитка септември 14, 2014 в 4:20 pm

  Бандата на Анатоли какво се е озверила срещу доскорошните си най-добри приятели? Какво стана, че развалиха другарлъка? Дъбов ли им спря кранчето или Местан им обърка плановете?

 • Кума септември 14, 2014 в 4:17 pm

  БСП прелъстена и изоставена. Доган си намери нова булка.

 • дмс септември 14, 2014 в 4:08 pm

  ДПС биха дузпата на комунистите и сега червените пишат глупости и неверни неща. От яд забравиха за топлите им отношения с агите на Доган.

 • уикенд септември 14, 2014 в 4:06 pm

  България без цензура,Николай Бареков обяви във Варна три стъпки за изваждане на ДПС от властта.

 • Бойко Борисов септември 14, 2014 в 3:58 pm

  Дупе давам, власт не давам!

 • Тактика септември 14, 2014 в 3:45 pm

  Ако стратегията е да ни отвратят от изборите и да гласуваме, нека с тактически ход да им объркаме плановете. Да излезем всички и да гласуваме против статуквото! Извън статуквото са Реформаторски блок, България без цензура и коалиция "Патриотичен фронт". Нека не проиграваме нашия шанс. На 5 октомври всички на крак. Да елиминираме етническия вот на ДПС и купените гласове на ГЕРБ и БСП! Време е за събуждане! Народе!

 • българин септември 14, 2014 в 3:39 pm

  БСП забравиха бързо общото с ДПС. Управляваха, крадоха и лъгаха заедно, а сега се пишат първи врагове. Не е лесно да делиш. Затова губите изборите поголовно.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 3:28 pm

  И какво те притеснява, компютърните специалисти са казали,че доставчикът може да е един и същ на много потребители. И дали ще гласуват за ДПС или ГЕРБ, нали се готвят да управляват заедно

 • гега септември 14, 2014 в 3:23 pm

  Заявленията за гласуване в Турция са контролирани. От един IP адрес са регистрирани около 100000 човека. Такива опити за машинации се наказват чрез висока избирателна активност от страна на българското население.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 3:12 pm

  Момченце(Некаим),все едно лисицата да се страхува от пиле на грил.

 • ДПС септември 14, 2014 в 3:12 pm

  Още пет-шест година ще ве оправляваме ние ф коалисия. После пак ни бес коалисия. Анадънму?

 • нека им септември 14, 2014 в 3:08 pm

  ДПС ги е страх от задаващата се неизбежна загуба. Много си повярваха и се взеха твърде на сериозно.

 • Вежди Рашидов септември 14, 2014 в 2:55 pm

  Аз съм герберче и тиква

  проста мене е родила,

  в изобилие на тикви

  крепне партията мила.

  Аз съм герберче. Обичам

  наште тиквички зелени,

  по избори да ги избирам-

  първа радост е за мене.

  Аз съм герберче без мозък,

  в свят измислен аз живея,

  всичко казано от вожда

  любя, тача и милея.

  Аз съм герберче и расна

  в дни велики, в славно време,

  че затриваме страната

  хич, изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ!

 • все пак септември 14, 2014 в 2:52 pm

  Каквото и да говорят, всички се натискат да се снимат с Бойко Борисов, а не с Бейзат Яхя и другите делиормански велможи.

 • Васко Тъпчев септември 14, 2014 в 2:52 pm

  Бойко е готов и гей парад да оглави, само и само да го отразяват в медиите!!

 • Анонимен септември 14, 2014 в 2:46 pm

  Разбира се. Корумпираните и лумпените харесват Бойко Борисов.

 • харизматичен септември 14, 2014 в 2:45 pm

  Винаги когато се вдига шум около завоювано от ДПС населено място и дойде там Бойко Борисов, после настъпва обрат. Каквото и да си говорим Бойко го харесват.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 2:20 pm

  Идеята на тази и други прояви и на целия политически живот през последните няколко години е да отвратят нормално мислещите и интелигентни българи от участие в политическия живот и той да се задвижва от гласовете на лумпенизираната и купена тълпа. От малцинствата, червените бабчики и апаратчиците от държавната машина и общините.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 2:15 pm

  Дреме му на Борисов за шуменската листа. По същия начин унижи един достоен човек като Митко Александров за да подкрепи в името на неясни интереси един алкохолик за кмет.

 • избирател септември 14, 2014 в 1:48 pm

  Ашколсун и от мен.Така Борисов показва отношението си и към Шуменската листа на ГЕРБ и към бъдещия си коалиционен партньор.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 1:46 pm

  Така е, изборите са на 5 октомври,със съгласието и на ГЕРБ, когато е Байрам.

 • Атака септември 14, 2014 в 1:37 pm

  Бойко Борисов бе този, който превърна в реалност желанието на Ердоган парламентарните избори за 43-ти парламент да се проведат на Коч байрама, 5 октомври, за да могат автобусите с „избиратели“ от Анадола да пристигнат спокойно в България и да вдигнат резултата на ДПС с още 10-тина депутатски места. Дните 4,5 и 6 октомври бяха определени за отбелязване на мюсюлманския празник Курбан (Коч) байрам с РМС на Орешарски още през декември 2013 г Те са почивни дни и в Турция.
  В този смисъл тържествената почит към сюнета, която Бойко Борисов отдава на ДПС, е поредният „сватбен“ подарък, който ГЕРБ прави на своя бъдещ коалиционен партньор в управлението на България след изборите на Коч байрама.

 • Анатема! септември 14, 2014 в 1:36 pm

  Навръх Кръстов ден наш Бойча на сюнет!!!!!! Анатема!!!!!!!

 • Поезия септември 14, 2014 в 1:09 pm

  С парите си Бойко ни купи гласчета
  и каза: Честито, честито, момчета!
  С ръцете си Бойко ни даде бухалки.
  – Да биете – каза – опозиционерите жалки!
  А после ни сложи в ръката парички
  – Хапнете, гербари! Че няма за всички.
  Накрая, дечица, каква изненада!
  Сам Бойко дойде там при нас на площада.
  Изтичах във Фейсбук, разказах си всичко.
  А Фейсбук отвърна: – Гербарче добричко.
  Такъв ни е Бойко – богат и нахален.
  И всеки против е добре нашамарен.
  Той дава на герб, и на други не пуска,
  пиарски пощипва и детските бузки.
  Той слага асфалта във твойта паничка.
  Добре, че е Бойко – да мисли за всичко.
  А старият профил, засмян, тихо рече:
  България цяла на Бойко е вече…

 • не вярващ септември 14, 2014 в 12:58 pm

  Жив да не бях. Не съм очаквал такава издънка. Явно на боко отново жертва шумен. Може. ли да вкара шуменската листа в такава помия и картинка.ам що да не може като им е толкоз акъла. какво значи лична покана, семейна покана, няма нищо политическо? Що за тъпотия по време на кампания. целунете себе да ви..е..а.чакаме пресконференция от кандидат депутатите.

 • отвратена, омерзена септември 14, 2014 в 12:52 pm

  Отвратена съм , погнусена съм. Няма ли PR тази партия? Такав гаф и гнус не съм очаквала , нито от Борисив, нито от Христов! Доповръща ми се.Жалка картинка , жалко и трагично, но това е самата реалност и истина. Вече ми е ясно, защо турските назначения в града седят ! Ясно, Христов, ясно. ПОЗДРАВИ ОТ БЕЙЗАТ И ОБРЯЗАНИТЕ МУ ВНУЦИ.

 • До бивш офицер септември 14, 2014 в 12:49 pm

  Попаднеш ли при Бойко, няма мислене!

 • ЗА ДУМАТА "ХАИР септември 14, 2014 в 12:23 pm

  ХАИР и ХАИРЛИЯ са стари БЪЛГАРСКИ думи и означават ДОБРО, НА ДОБРО. В турския език също има дума ХАИР, но означава КОСА.

 • бивш офицер септември 14, 2014 в 10:44 am

  Любо,на тебе поне ти знам мисленето и възгледите.Виждам колко неудобно си седнал.Защо отиде изобщо,PR-те на ГЕРБ толкова ли са моалоумни.

 • РБ септември 14, 2014 в 10:33 am

  Гласуваш за Бойко, получаваш Пеевски и Местан.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 10:30 am

  Ще гласувам за доц. Добрев, наистина трябват нови лица в политиката.

 • десен септември 14, 2014 в 10:18 am

  И каква алтернатива ни остана на десните избиратели?Още едно такова темане и РБ в Шумен ще имат депутат.

 • До Бойко септември 14, 2014 в 9:51 am

  Бойко, свърши ли пиара с наводнението? Направихте си снимки и се оттеглихте при чеверметата? Браво! Така се парви! Бай Ганьо си ти, истински бай Ганьо.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:48 am

  Майка ви да е… той и Осман паша е бил турчин, значи ли, че на всеки фес трябва да вдигаме паметници???? Да не би да се е състезавал за Бълария този мангал?

 • Анонимен септември 14, 2014 в 9:47 am

  Падението на българските политици няма граници. В името на властта те са готови да сменят вярата си, да предадат децата си и да обрекат България на погибел. Единственият изход е емиграцията.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 7:01 am

  На турски е надписът,прочутият борец също е бил турчин.

 • Анонимен септември 14, 2014 в 12:20 am

  На какъв език е надписътна паметника? Бойко, Бойко! Може ли да ставаш част от турцизацията на България?

 • BASTA септември 13, 2014 в 11:39 pm

  Преди да гласуваме , бай Бойко да ни каже, за какъв ще ни назначи Цецо . Гербаджии са длъжни да обяснят , обществото ни има право да знае : до кога дебеловрати мутри ще стоят начело на държавата?

 • Ини септември 13, 2014 в 11:35 pm

  Че Б.Борисов редовно ходи през седмица,две при Бейзат в Паламара.Отдавна са си дружки.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 11:01 pm

  Пълно медийно затъмнение по случая ако изключим шмоко

 • вай вай септември 13, 2014 в 10:41 pm

  Спечели 5 турчина загуби 500 българина

 • нона септември 13, 2014 в 10:36 pm

  Тиквата си е тиква!

 • рб септември 13, 2014 в 10:26 pm

  още една такава проява на ГЕРБ и току-виж Венков и той станал депутат

 • Анонимен септември 13, 2014 в 10:14 pm

  Моето семейство приключи с гласовете за ГЕРБ. И до момента имахме колебания, но вече всичко е ясно…

 • предизборно: септември 13, 2014 в 10:08 pm

  "бившият премиер заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откри паметник"

 • потресен септември 13, 2014 в 9:54 pm

  Е, може ли бе…. такъв паметник да откриват. Ясно е..Бойко е готов на всичко за ВЛАСТТА….и на коня копитата да целува!!!

 • телефонна любов септември 13, 2014 в 9:39 pm

  Абе,къде е Тошев(ГЕРБ),дето в работно време се нареди на опашката за подаръци!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 9:33 pm

  Ашколсун на Шмоко! Фактите говорят.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 9:25 pm

  ГЕРБ когато управляваше сам, пак беше с ДПС, но не открито!

 • Казах септември 13, 2014 в 9:17 pm

  Всички знаят на кого е този червен сайт. Комунетата реват като зарязана жена и ревнуват ДПС от ГЕРБ дори и след развода и сега правят евтини сензации. ГЕРБ ще има пълно мнозинство и ще управлява сам, без ДПС!

 • балон септември 13, 2014 в 9:04 pm

  Добро откриване на предизборна кампания!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 9:01 pm

  на "десните" алтернативата им е или "Реформаторски блок", или "България без цензура".

 • Анонимен септември 13, 2014 в 8:59 pm

  Тези ме сразиха направо.Не останаха много хората за които да гласувам.До последно ще размишлявам дали да са реформаторите или патриотичният фронт.Герб замина в канала.

 • паламара септември 13, 2014 в 8:43 pm

  той бай Тошо ни управляваше от Паламара,този като негова охрана все нещо е научил

 • Шумен септември 13, 2014 в 8:31 pm

  Мина цяла петилетка,чак сега ли се досетихте,че в Шуменска околия ГЕРБ се управлява от ДПС- кой да бъде качен като шеф, кой да бъде свален,после пак възстановен,…! Подготовката за бъдещо управление не е от днес.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 8:08 pm

  много моля ви мадам,мене много ме е срам

 • Анонимен септември 13, 2014 в 7:38 pm

  Машаллах пезевенк гиби

 • defgh70781 септември 13, 2014 в 7:00 pm

  Ужас.В какво се превръща нашият град, така собственически се държат тези хора че не е истина,български не може да говори правилно а се държат като господари.Тъжно много тъжно.

 • шуменец септември 13, 2014 в 6:56 pm

  Кой номер е бюлетината на Светльо от Хиподил?По добре да гласувам за откровени идиоти,отколкото за отявлени политици.Бойко,Бойко…..

 • Сова Харис септември 13, 2014 в 6:52 pm

  Герб+дпс+пачарви+ крадци това ще се случи след изборите

 • десен септември 13, 2014 в 6:35 pm

  От както са създадени ГЕРБ,гласувам за тях,но тази снимка ми дойде вповече!Просто, вече изобщо няма да гласувам.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 6:13 pm

  НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

 • Българин септември 13, 2014 в 5:58 pm

  Време разделно. Какво не правят политиците. За гласове и фес ще сложат! Плюя на такива политици като Бойко Методиев Борисов. Гнус ме е!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:52 pm

  Хаирлъ олсун!

 • ГЕРБ септември 13, 2014 в 5:43 pm

  Не се притеснявайте за ГЕРБ, ама БСП наистина може да не вкара нито един.

 • Varg септември 13, 2014 в 5:43 pm

  герб=дпс

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:41 pm

  ГЕРБ,ако вкарат 1 депутат от Шумен,добре ще е.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:39 pm

  И някои очакват от Герб да въведе ред във държавата?! Е как да стане като лидера им яде и пие с най-големите врагове на българския народ и държава и открива турски паметници!?

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:36 pm

  За мен официално Боко е подживотно, а Герб – бита карта и враг на народа!

 • Шуменско пиво: септември 13, 2014 в 5:24 pm

  ГЕРБ+ ДПС= коалиция

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:22 pm

  Кметицата на община Венец (жената до Бойко Борисов) е всъщност директора на училището във Венец.Другите,които заемат мястото и са само временно там!

 • ПОЗОР! септември 13, 2014 в 5:22 pm

  НЯМА ТАКЪВ ПОЗОР! НЯМА ДРУГО ТАКОВА БЕЗЧЕСТИЕ! ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ СЛУГИ НА ДПС И ОЛИГАРХИЯТА! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:14 pm

  Браво на Шмоко! Хубави снимки!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 5:12 pm

  На какъв език е надписът на паметника, който открива Бойко Борисов?????? Тука България ли сме или Булгаристания?

 • Голям праз септември 13, 2014 в 5:02 pm

  Всички знаят, че по-миналите избори Бейзат нареди листата на ГЕРБ и сложи Минчев и Тошев.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 4:59 pm

  Стига сте ни занимавали с тази Селоме! Мъжа и Оран се кланя и на ГЕРБ, и на ДПС докато направят жена му "директор"(без конкурс),само заради доставките за стола.Аман от службогонци.

 • Цинизъм септември 13, 2014 в 4:47 pm

  Цинизъм е да яде и пие и да се мазни на тези, които уволниха най-нагло и брутално третата в листата на ГЕРБ. И лицемерие е слагането на Селиме Кърджалиева на трето място в листата на ГЕРБ като се знае, че ГЕРБ ще вземе най-много двама депутати. Точно Бейзат я изрита от училище, а сега Бойко му се кланя. Нямам думи.

 • ШУМЕНЕЦ септември 13, 2014 в 4:39 pm

  Лидерът на ГЕРБ присъства на откриването на паметник на бореца Филиз Хайрулла в село Борци.
  По-късно Бойко Борисов гледа конните надбягвания край селото и се срещна с местните хора. НАГРЕЦ СИ БОЙКО, ТИКВЕН НАГЛЕЦ! НА ПАЛАМАРА СИ ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И ПО СЮНЕТИ ТРЪГНА! ТОВА ДА СИ ОТНОВО НА ВЛАСТ Е НА ВСЯКА ЦЕНА!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 4:13 pm

  Бойко почнал по сюнети да ходи. Браво, утре, вдругиден ще ни присъединят към Турция … МАФИЯ!

 • Анонимен септември 13, 2014 в 4:08 pm

  Без коментар, нямам думи да изразя отвращението си от герберите…

 • Анонимен септември 13, 2014 в 4:04 pm

  Бейзат и Бойко имат един работодател – Валентин Златев,то е ясно.

 • Анонимен септември 13, 2014 в 3:59 pm

  КОАЛИЦИЯ БОСТАН НА МЕГДАНА … НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

 • Ужас септември 13, 2014 в 3:57 pm

  Всички са едни и същи. ГЕРБ и БСП и ДПС. Това Паламара държавно предприятие ли е? Кой го назначава този човек и защо всички му се кланят? Дайте отговори хора май никой не знае защо.

 • Наблюдател септември 13, 2014 в 3:53 pm

  Ох,тъжна работа,абе……..като се огледа човек наляво,вижда Дъбов и Шошо,като се завърти надясно – Борисов и бейове,като гледа направо не знам какво вижда – хилава ,гладна,интелигенция, неориентирана купчина русофили и русофоби и май това е всичко в пейзажа!Назад не ми се обръща,че ще срещна бай Тошо !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *