Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 300

Хаирли олсун!

Огромен събор с конни надбягвания и народни борби за обрязването на двамата си внуци Берту и Симар организира общинският лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в община Венец Бейзат Яхя. Специален личен гост на Яхя за събитието беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Хаирли олсун (хаирлия да е) така познати и непознати поздравяваха щастливото семейство на Бейзат Яха. За честванията сияещият дядо беше организирал конни кушии и народни борби с общ награден фонд близо 23 хиляди лева. Най-голямата награда беше в петата гара, където победителят получи 1000 лева и 500-килограмово теле. Одушевената награда връчи лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди да се включи в празника бившият премиер заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откри паметник на световния шампион по борба и ученик на Кара Юсуф Филиз Нурулла (Али Нуруллах Хасан) в село Борци.


Между кушиите и борбите семейство Яхя бяха ангажирали да развлича гостите популярната певица Преслава. Бойко Борисов не е тук в политическо, а в лично качество, коментираха за Шмоко.бг организаторите. Освен него на трибуната можеше да се видят още областният председател на ДПС Нуредин Исмаил, водачът на листата на ГЕРБ Любомир Христов и шефът на “Лукойл” Валентин Златев.

 

Точно Златев кумува преди години на сватбата на родителите на Берту и Симар, а дядо им Бейзат Яхя е заместник-директор на стопанисваното от бизнесмена ловно стопанство “Паламара”. На тържеството бил поканен и бившият президент Георги Първанов, но репортерите на Шмоко не го забелязаха по трибуната.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментари

 • Анонимен септември 16, 2014 в 5:05 pm

  ЧОК ГЮЗЕЕЕЕЛ

 • Шмоко септември 16, 2014 в 12:12 pm

  Краѝ с подкрепата за Боѝко в Шуменско.Не може, макар и в лично качество (какво ти лично качество в разгара на кампанията) да подкрепяш този надут пуяк,който арогантно и безскрупулно прави паметници на никому неизвестни турци.Не по този начин!Срам!
  Бойко подари делиормана.Вече е ясна „договорката”.

 • Анонимен септември 16, 2014 в 11:40 am

  Свьрши се с подкрепата за Бойко в Шуменско.Не може макар и в лиаАсСдД

 • Анонимен септември 16, 2014 в 9:27 am

  Българската власт е продължение на организираната престъпност с други средства и основният играч е ДПС.

 • Анонимен септември 16, 2014 в 8:18 am

  cok quzel .. Merkel cepiii 😀 😀 😀 bravo Shmoko

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *