Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 193

Кредит от вицето

Давам на кабинета кредит да работи толкова време, за колкото са го избрали хората. Ако не се справи, конституцията очертава и други варианти, каза в Плиска днес вицепрезидентът Маргарита Попова. Заедно с митрополит Кирил тя откри в старата столица националния събор “Дни на предците”, на който е патрон.

 

Маргарита Попова призна, че не познава лично мнозина от новия кабинет и смята, че затова не е редно да изразява скептичност.

 

“Нека дадем на министрите кредит, за да станат екип, да започнат да гледат в една посока, колелото да направи поне един оборот, а пък после добронамерената и експертна критика винаги е полезна”, каза Попова. Тя оцени първите теми в дневния ред на Народното събрание – социалната и за националната сигурност, като правилни. 

 

Според нея страстите в парламента ще се успокоят и работата ще потръгне. “Ще станат нещата. Ние, които сме извън парламента, ще го изискваме. Но трябва всички да участват, защото всеки има какво да каже и с какво да помогне. Не бива да превръщаме малките пролуки в пропасти, трябва да ги запълваме с добра дума. Имаме работа, нямаме време за кавги и разправии”, посъветва вицето на Плевнелиев.

 

В Плиска зад крепостната стена се събраха исторически и патриотични клубове от цялата страна. Хиляди гости дойдоха да погледат възстановки на прабългарски и средновековни бойни и занаятчийски умения и да се снимат с царе и вoйни.

 

 

 

 2013-06-01

Коментари

  • az юни 4, 2013 в 8:55 am

    Stoi4eto vladimirova tam li be6e ne se li ka4i na nqkoi kon

  • АНОНИМКО юни 3, 2013 в 3:47 pm

    не, не се качи :Д конете не се даваха

  • Анонимен юни 3, 2013 в 11:23 am

    Ралиту качи ли се на някое конче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *