Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

“Агресор” в парка

Една от най-успешните дизайнерки в България – собственичката на модна къща “Агресор” Марияна Папаличева е купила заедно със сина си и дъщеря си терен от три декара в “Индустриален парк Шумен” АД. За нов купувач в парка съобщи при отчета си за дейността през третата година от мандата кметът Любомир Христов.

Симеон Папаличев е създател и собственик на първата луксозна сватбена зала у нас “Роял”.

Сделката е регистрирана на 16 ноември, а купувач е асеновградската фирма “Елсима Уединг” ООД, собственост на Марияна Папаличева, Елеонора Папаличева и Симеон Папаличев. Папаличеви са купили 3122 квадратни метра. Фирмата купувач е регистрирана през юли т. г., а името й е образувано от първите срички на имената на Елеонора, Симеон и Марияна.

 

“Ще направим в индустриалния парк един малък оазис.” – коментира пред Шмоко.бг инвестиционните намерения на дружеството самата Марияна Папаличева. “Елсима Уединг” ще вдигне в индустриалния парк луксозен сватбен комплекс с хотел и зала за сватби и фирмени мероприятия. “Работните места няма да са по-малко от 30, ще предлагаме ок. 50 легла в  луксозни апартаменти. Ако е рекъл Господ до три години ще отворим.” – коментира още Марияна Папаличева.

Известната модна фамилия е собственик още на “Каза ди уомо”, “Креатив дизайн 2016”, “Мода М”, и “Модна къща Агресор”. Синът на Марияна Папаличева Симеон е собственик и управител на хотелски комплекс “Чифлика” в Асеновград, където през 2017 отвори врати първата луксозна сватбена зала у нас “Зала Роял”.

Отварянето на луксозен сватбен комплекс край Шумен  ще превърне града в място за “сватбен туризъм” и косвено инвестицията на “Елсима Уединг” ще доведе и до непреки приходи за малкия бизнес в града.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *