Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Еразъм+ празнува

Европейската комисия определи 12 и 13 октомври за дни на програмата „Еразъм+“. Всички, които са имали или имат проекти по тази програма, бяха поканени да покажат пред обществеността какво са направили и каква е  ползата от програмата, защо е важно да я има. Празникът започна днес пред сградата на ДКТ „Васил Друмев“. Децата  от ДГ  „Латинка“, „Буратино“ от кв. Макак, „Светулка“, „Космонавт“ и „Братя Грим“, кито работят по тази програма, показаха пред шуменци какво са научили.

„В този контекст детските градини от Шумен, които имат проекти по „Еразъм+“ направиха този малък празник като един малък фестивал на програмата, който нарекохме „Часът на Еразъм+“. В този фестивал разказваме за проектите, танцуваме, забавляваме се, рисуваме, за да може обществеността на Шумен да чуе повече за тази полезна програма, насочена към образованието, каза директорът на ДГ „Братя Грим“ д-р Евгения Михова.

Празникът пред театъра ще продължи и утре. Той  ще премине без предварителен сценарий и водещ, идеята е децата спонтанно да представят това, което умеят, каза още Михова.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *