Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Гери Никол във Върбица

Снимките са на Община Върбица.

Очарователната Гери Никол ще пее на традционния есенен панаир във Върбица, съобщиха от кметството. Нейните почитатели могат да я видят утре, 22 септември, на откритата сцена в града.

Преди нея концерти на общоградската сцена имаха малките таланти на Върбица, Тони Дачева, която завладя публиката с незабравими рефрени на любими песни.

На 20 септември бе концертът на Валя Балканска, след чиито изпълнения дълго кънтяха бурните аплодисменти на публиката.

Тази вечер е ред на концерта на Ашли. За последния ден на панаира – 23 септември – са предвидени конните надбягвания от 10 ч. и народните борби от 14 ч. И за двете състезания е заделен награден фонд по категории, уточняват от Община Върбица.

Традиционният есенен панаир всяка година носи много настроение и пъстрота и се е превърнал в символ на дълголетни традиции, надхвърлили географските ширини на региона, смята кметът на Върбица инж. Мердин Байрям, който начело с местната  духовата музика и духовата музика на Одрин, заедно с екипа си, водеше общоградското шествие при откриването на панаира. От сцената той увери върбичани, че и в бъдеще кметският екип ще продължи да работи с ентусиазъм за развитието на региона. „Ние показахме, че имаме воля, стремеж и желание да развиваме и да променяме Върбица“, каза инж. Байрям.

Панаирът бе предхождан от тържествена сесия на Община Върбица, на която Къна Бойчева бе удостоена със сванието почетен гражданин. Художникът Валентин Кулев, също почетен гражданин на Върбица, откри своя самостоятелна изложба с портрети на известни лица.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *