Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Без ПТП

Нито едно пътнотранспортно произшествие не е възникнало на територията на ОДМВР- Шумен по време на 24-часовата полицейска операция във връзка с Европейския ден без загинали на пътя, която се проведе на територията на всички страни- членки на Европейския съюз, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. При извършени проверки униформените са установили общо 280 нарушения. Съставени са 67 акта, наложени са 85 глоби с фиш, установени са 128 нарушения на скоростните режими.

 По време на проверките са установени двама водачи, които управлявали в село Осмар и село Изгрев трактори, които не били регистрирани по надлежния ред. За престъпления по чл. 345 ал. 2 от НК са образувани бързи производства. В следобедните часове вчера в село Калино за проверка бил спрян водач на лек автомобил Фиат „Типо“ със софийска регистрация. Изяснено било, че табелите били предназначени за друг автомобил и освен това били от стар образец. За извършено престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК е започнато бързо производство.

Преди обяд за проверка между селата Хан Крум и Троица бил спрян водач на лек автомобил Шкода „Октавия“ с варненска регистрация. Зад волана бил Н.Б. /27г./ от Варна. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества. Била отчетена положителна на татрахидрокабинол проба. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Велики Преслав. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *