Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Е-дневник в училище

С електронен дневник стартира учебния процес през учебната 2018/2019 година СУ “Панайот Волов” в Шумен, съобщи директорът на учебното заведение Ема Радушева. Системата предлага широк обмен на информация, което значително ще подобри комуникацията между ръководството, администрацията, учителите, учениците и родителите. От ръководството смятат, че използването на платформата няма да затрудни училищната общност, тъй като по-голямата част от нея вече има натрупан опит при работата си с подобна платформа.

Преди няколко години за първи път в града в същото училище успешно беше разработена и въведена в употреба подобна облачна система, която значително подобри и ускори работата на администрацията.

Захвърлянето на хартиените дневници и дигиталната им замяна е част от иновативната стратегия на училището за създаване на екологична и комфортна учебна среда. След приключването на ремонта в сградата по ОП „Региони в растеж“, след санирането и цялостната подмяна на електросистемата и отоплителната система се очаква значителен спад на консумацията на електроенергия и по-ефективно отопляне на цялата сграда

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *