Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Абитуриенти с белезници

 

Двама абитуриенти са били закопчани с белезници в момент на покупко-продажба на наркотици в деня на изпращането на тазгодишния випуск във вторник. Инцидентът събрал много зяпачи в района на пл. “Кристал”, а за случката съобщи днес полицията.

Към 4 следобед във вторник полицейски патрул преминавал по ул. “Климент Охридски”. На улицата пред известно заведение мернали ученик, който щом ги видял хвърлил на земята кърпичка.

Патрулиращите спрели, проверили изхвърлената кърпичка и се оказало, че в нея има ок. 2 грама суха тревна маса. 18-годишният Ж. В. който я изхвърлил, признал пред полицаите, че това е марихуана. Намерили и две найлонови пликчета с бяло вещество на прах и бучки, за които младежът казал, че е амфетамин.

Заедно с Ж. В. полицаите обискирали и 19-годишния Д. С. У него намерили 2 грама марихуана. За случая веднага бил уведомен дежурен прокурор и били образувани досъдебни производства за притежаване на наркотични вещества по чл. 354 А, ал. 3 от НК. Вчера двамата абитуриенти са били разпитани пред съдия.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *