Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Щетите от пожара

Шест метални контейнера, собственост на мъж от Нови пазар са изгорели при пожара в сряда следобед в търговски обект на бул. “Мадара” – съобщи днес говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Както Шмоко.бг писа пожарът избухна в сряда следобед, а чрез тел. 112 в дежурната част на пожарната информацията постъпила в 15:49.

Към мястото на произшествието са насочени противопожарни екипи. След пристигане било установено, че горят шест метални контейнера, разположени на открита площадка в двора на търговски обект и били пълни с промишлени стоки. Справка на Шмоко.бг показа, че фургоните са на  47-годишния Галин Димитров.  В гасенето на огнената стихия, която била на площ от близо 200 кв.м. са се включили 16 пожарникари.

Пламъците били загасени с 40 тона вода. Унищожени са около 210 кв.м. покривна конструкция, шест метални контейнера около 600 броя промишлени стоки и оборудване, опушени били около 600 кв.м стени.

Благодарение на бързата реакция на огнеборците са спасени магазин за промишлени стоки с площ 400 кв.м., други пет контейнера за стоки, търговски обект за масло с площ от 50 кв.м, магазин за части разположен на площ от 150 кв.м. и търговски обет за защитни облекла- 180 кв.м.

Причините за възникване на пожара са в процес на установяване.

В 01:50 часа тази нощ бил приет сигнал за пожар в скрито огнище на същото място. Пристигналият на място екип погасил пламъците с помощта на 500 л. вода. Не е допуснато разпространение на огъня. Днес ще бъде извършен оглед. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 331 ал. 1 от НК.

Коментари

  • Юри май 3, 2018 в 5:34 pm

    Лоша работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *