Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Презасаждат дървета

Младите фиданки по ул. „Васил Друмев“  ще бъдат презасадени отново след като се подмени почвата в алеята между двете пътни платна. Това заяви управителят на общинското предприятие „Паркове и обредни дейности“  Златин Кайряков. Презасаждането се налага заради липса на достатъчно пръст. Едновременно с това върви премахването на опасни дървета, които през зимата и при бурни ветрове създават предпоставки за пътни произшествия, както и проблеми на гражданите. Във връзка с протестите на хората срещу отрязването на дърветата от предприятието уточниха, че на тяхно място ще се засадят нови фиданки с подходяща коренова система. Ще бъдат засети нови храсти и цветни фигури, ще бъде изградена и нова поливна система, уточни Кайряков.

Поради тази причина временно се затваря за движение източното платно на ул. „Васил Друмев“ в участъка от бул. „Симеон Велики“ до кръстовището с ул. „Васил Априлов“ за времето от 9.00 до 16.00 часа. Работи се поетапно и спирането на движението ще се отнася само за отделни части от улицата, които ще бъдат обозначени със съответните знаци. Отсечените клони се извозват веднага и участъците се освобождават за движение.

От общинската администрация призовават гражданите да спазват поставената сигнализация.

Коментари

  • СУ април 20, 2018 в 10:05 am

    А този, който не е съобразил, когато е трябвало, че не е достатъчна дебелината на почвения слой, какво ще се случи с него?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *