Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

“Преслав” без протокол

Няма официален протокол за въвеждане на постоянна организация на движението по ул. “Преслав”, с която да бъде урегулирано еднопосочното движение Север-Юг. Това установи проверка на Шмоко.бг. Въвеждането на Временна организация и безопасност на движението (ВОБД) както и възстановяването на Постоянна организация на движението (ПОД) и въвеждането на нова организация на движението става с протокол, който трябва да бъде одобрен и подписан от представител на МВР.

 

Представител на сектор “Пътна полиция” не е подписвал такъв протокол за ул. “Преслав”, коментираха от ОДМВР – Шумен. В случая имало и допълнителна рекострукция на пътя, което изисквало приемането на обекта от приемателна комисия, в която участва и представител на “Пътна полиция”. Представител на “Пътна полиция” не е участвал и в приемането на строителния обект, научи Шмоко.

 

Според специалисти предложената и вече публично обявена организация на движението не може да бъде приета в този й вид и е следвало да бъде съгласувана още в процеса на проектирането. Автор на проекта бил инж. Николай Евтимов , главен експерт „Пътна инфраструктура“ в общинската администрация, който междувременно е бил освободен от длъжността.

Коментари

  • Колев април 19, 2018 в 4:16 pm

    Е и сега какво,значи знака “влизането……..” е неправомерно поставен а трябва да се спазва защото…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *