Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Деца на пътя

Общинският етап на Националната ученическа викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” ще се проведе на 19 април, четвъртък, от 13,00 ч. в СУ „Трайко Симеонов”. Целта на викторината е да се изградят умения и навици у децата за действие в условията на пътното движение и формиране на култура за безопасно поведение на пътя.

В общинския кръг ще вземат участие 9 училищни отбора от община Шумен –    ІІ ОУ „Д-р Петър Берон“,  ІІІ ОУ „Димитър Благоев“, VI ОУ „Еньо Марковски“  ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – село Царев брод, ОУ „Васил Левски“ – село Градище, СУ „Васил Левски“, СУ „Сава Доброплодни“, СУ “Йоан Екзарх Български“,  СУ „Трайко Симеонов“.  Всеки отбор се състои от четирима ученици – от 5, 6 и 7 клас.

Общинският етап на Националната ученическа викторината по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” ще се проведе в три кръга:         І кръг – решаване на тест-листовка; ІІ кръг – викторина;  ІІІ кръг – практическо задание – сглобяване на пъзел с пътен знак и тест-ситуация за оказване на долекарска помощ.

Отборът, класирал се на І-во място, ще участва в областния кръг на Националната ученическа викторината по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя”, който ще се проведе на 20 април, петък, от 13,00 ч. в СУ „Трайко Симеонов” – Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *