Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 470

БМВ в публиката

БМВ-то на Николай Георгиев помело част от публиката, която била насядала по столове на завоя.

Шестима души са пострадали при сериозен инцидент по време на първия кръг от планинския шампионат по автомобилизъм мерориала “Валери Великов”, съобщиха очевидци. Състезателен автомобил БМВ с пилот Николай Георгиев е напуснал трасето и се е врязъл в публиката в последния трети манш на мемориала. Няма опасност за живота на нито един от пострадалите зрители, съобщи директорът на МБАЛ Шумен д-р Атанас Атанасов.

 

Злополуката е станала в района на “Стъклото” на Стария град, където обикновено пада и рекордът за най-висока скорост по трасето. Георгиев не успял да овладее машината и се насочил към публиката. Състезанието било спряно веднага, а на място били изпратени линейки, които според различни източници прибрали между трима и шестима пострадали.

 

За шестима докарани в “Спешно отделение” зрители потвърдиха и от болницата. Двама от докараните били със счупени крака, един е с фрактура на опашна кост, а при едно момиче има съмнения за фрактура на таза. По думите на шефа на медицинското заведение други двама зрители са с различни контузии и рани, които се обработват.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *