Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 470

Завиване в мъглата

Снимка: БНТ

Служебен автомобил на жандармерията във Варна е катастрофирал близо до Смядово към 5 сутринта в петък, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. В болница са откарани трима полицейски служители от автомобила и 41-годишна жена, която е пътувала в лека кола.

Сигналът за инцидента до Смядово бил приет малко след 5 сутринта. Към мястото на ПТП-то са били насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било установено, че произшествието е между лек автомобил Фолксваген „Туран“ с варненска регистрация и служебен автомобил на Зонално жандармерийско управление – Варна.

 

По описанието на полицейския говорител пътният инцидент е станал в условията на намалена видимост и гъста мъгла. Фолксвагенът се е движел към Бургас а жандармеристите идвали от обратната посока.

 

На кръстовището за Смядово колата на жандармерията тръгнала да завива наляво за Смядово. Отсреща Фолсквагенът е бил с предимство, но вероятно заради мъглата в този момент водачът на жандармеристите не е забелязал другата кола и двата автомобила са се блъснали.

 

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена, която е била пътник във фолксвагена и трима полицейски служители. Жената и двама от униформените са освободени след извършените прегледи. За лечение в болничното заведение е настанен 47-годишен мъж, който е с различни наранявания и фрактури. Към момента животът му е вън от опасност.

 

Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, наличие не е отчетено. Пътният участък е почистен и обезопасен за преминаващите автомобили. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по описа на ОСлО при Окръжна прокуратура- Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *