Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Грабеж на Петия

Грабеж е извършен тази нощ в района на бензиностанцията на „Петрол” на „Пети километър”, научи Шмоко.бг. Нападението е станало между 1:30 и 2:00 часа. По първоначална информация при инцидента има ранен човек, който е откаран в болницата в Шумен.

В малките часове на деня на място имаше полицейски автомобили и коли на охранителна компания, забеляза репортер на Шмоко.бг.

По първоначална информация, с която разполагаме към момента, четирима маскирани и въоръжени мъже са нахлули в бензиностанцията на “Петрол” в 1:30. По това време на работа в обекта без жива охрана само с паник-бутон била продавачка от нощната смяна. Вътре бил и случаен посетител. Нападателите насочили към бензинджийката пистолет и упражнили физическо насилие. Удряли я с оръжието по главата. Със сила бил неутрализиран и мъжът-посетител.

Криминалисти от областната дирекция в Шумен работят по установяване на четирима извършители на грабеж  край града тази нощ. По съобщение от пресцентъра на МВР сигналът за нападението е постъпил в 01:39 часа. На място веднага са пратени екипи на полицията. При първоначално извършените действия било изяснено, че двама маскирани и въоръжени нападнали служителката в търговския обект. Грабителите нанесли удари в областта на главата и тялото на 50-годишната жена. Друг маскиран мъж нападнал и нанесъл удар с пистолет в областта на лицето на 55-годишен, който влязъл в бензиностанцията да си купи цигари.  По техни данни в това време в бензиностанцията влязъл друг маскиран мъж, който взел касата с оборота от около 240 лева. Четиримата се оттеглили пеш зад бензиностанцията. Жената успяла да подаде сигнал с паник бутон в охранителната фирма, която охранява  обекта. Оттам информирали полицията за случилото се.

На място бил пратен и екип на ЦСМП. След преглед в МБАЛ- Шумен са било изяснено, че 50-годишната жена е с фрактура на пръсти на лявата ръка, а 55-годишният мъж с фрактура на носни кости.  Работата по документиране на престъплението продължава под надзор на прокурор от РП- Шумен. Образувано е  досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК.

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *