Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Празнични концерти

Ансамбъл “Мадара”

Община Шумен и Народното читалище „Тодор Петков“ канят жителите и гостите на града на празнични концерти по случай Великден. На 4 април, сряда, от 18.00 часа в голямата зала на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ ще бъде представен спектакълът „Благословен Великден“ на Ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“.

В навечерието на Христовото възкресение, на Велики четвъртък, 5 април от 19.05 часа, празничен великденски концерт ще се състои и в залата на общината „Проф. Венета Вичева“ с участието на Симфониета Шумен, хор „Бодра песен“ към Центъра за подкрепа на личностното развитие – ОДК, Шумен. Хорът с диригент Деница Узунова и Ива Георгиева – сопран,  под диригентската палка на Калина Василева ще поднесат пред публиката изпълненията на едни от най-красивите творби, писани по този повод от XVIII век до днес.

Хор “Бодра песен”

 

На празничния 8 април, неделя, от 10.00 часа на специално изградената сцена на площад „Кристал“ шуменци ще имат удоволствието да се насладят на изпълненията на госпъл-формацията “Менора” от Бургас. Час по-късно, от 11.00, на същата сцена започва и концертът “Празнично веселие” с участието на Градския духов оркестър „Михаил Биков“, ансамбъл “Шумен”, танцов ансамбъл “Веселяче”, танцов състав “Луди млади” и танцов състав „Лудоселци“ от село Дибич.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *