Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 164

Педофил във FB

Бившият военен от Шумен Андон Х. е бил арестуван за шантаж и изнудване на непълнолетно момиче с цел секс, съобщи прокуратурата в Бургас. В събота по обяд шуменецът е бил конвоиран от съдебната охрана към Районния съд в Бургас, където трябва да се гледа искане на прокуратурата за постоянна мярка за нетклонение “Задържане под стража.

Андон бил закопчан след блестяща операция на отдел „Компютърни престъпления” към ОД на МВР в Бургас, а сериозна подкрепа са оказали от Центъра за обществена подкрепа към Община Бургас, дирекция Здравеопазване, социални дейности, превенция към Община Бургас. Според информация от прокуратурата  от 9 януари 2017 до 25 януари 2018  Андон, използвайки фейсбук,  установил контакт с непълнолетно момиче с цел извършване на съвкупление и блудствени действия.

Момиченцето е било шантажирано и изнудвано няколко седмици от извратения педофил във фейсбук и е потърсило подкрепата на социалните работници, които са я предразположили да съдейства. Извратеният мъж е закован, а по делото е приложена цялата им комуникация във фейсбук.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *