Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

В ареста за чай

Наркодилър, у когото са намерени 40 грама чай за пушене и амфетамини, е в ареста за 72 часа и с обвинение за държане и разпространение на наркотици. 27-годишният Климент М. с прозвище Кимо вече е осъждан ефективно за същото престъпление, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура – Варна.

На 13 март по обед на ул. “Рафаил Попов” криминалисти от полицейското управление в Шумен извършили проверка и при личния обиск у обвиняемия били намерени около 40 грама суха тревиста маса, известна като чай за пушене, и найлоново пликче с около 3 грама жълто вещество – амфетамини, уточняват от полицията.

Окръжната прокуратура в Шумен е внесла искане в окръжния съд за определяне на постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо Климент.

От полицията съобщават също, че малко преди 14 часа във  вторник на телефон 112 бил приет сигнал от 53-годишна жена от ул. “Съединение” в Шумен и съобщила, че синът й е агресивен и я заплашва с физически тормоз, защото е под въздействие на чай за пушене. Изпратеният на място полицейски екип заварил 20-годишния Ж. Н. в една от стаите на апартамента във видимо неадекватно състояние. Заради това, че е опасен за себе си и околните е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление и му е съставен протокол за предупреждение.

Коментари

  • Божидар Стефанов март 15, 2018 в 3:56 pm

    Добре бе шмоковци, как може да сложите такова заглавие: “В ареста за чай”. Замисляте ли се какво послание ни пращате за да прочетем статийката ви. Отиваме до ареста за да си купим, вземем чай или отиваш в ареста, ако си вземеш или купиш чай!? Чай е и винаги ще бъде напитка, а в случая , вашия чай го поставете поне в кавички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *