Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 151

Дух в бирена бутилка

Точно преди година на 2-3 бири Севгин заплаши магазинерката в Близнаци, че ще й подпали магазина.

25-годишният Севгин Мурат от село Близнаци е бил арестуван тази нощ, след като излъгал в обаждане до телефон, че е намушкал с нож баща си, съобщи тази сутрин полицията в Шумен. Оказало се, че не е мушкал никого, вреди няма, но е задържан за 24 часа в ареста на полицейското управление в Шумен заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните. Арестът съвпада с годишнината от предишното хулиганско арестуване на младежа на 13-ти февруари 2017.

Във вторник вечерта малко преди 23:00 Севгин звъннал на 112, че е извърши престъпление и описал на операторката от другата страна на жицата, как е наръгал с нож баща си. Към село Близнаци билли насочени сили на полицията. На място обаче жертви не били открити, полицаите намерили само Севгин – пиян.

На 13 февруари м. г. Мурат беше задържан в Близнаци след като буйствал в магазина. Започнал Трифон Зарезан ден по-рано и на пияна глава заплашил продавачката, че ще й подпали магазина. На самия празник на другия ден съдът в Шумен му даде 10 денонощия арест за дребно хулиганство. Докато чака обаче да го вкарат зад решетките в тридневния срок за обжалване на решенията по УБДХ на 15 февруари младежът пак се напил и пак направил панаир в същия магазин.

Севгин Мурат не е криминално проявен и не прави бели, когато е трезвен. Хулиганът в него се събуждал ако изпие 2-3 бири.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *