Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Директор Йорданова

Мария Йорданова

Мария Йорданова (втората отляво) беше представена на екипа на Центъра за подкрепа на личностното развитие от заместник-кмета Найден Косев.

Мария Вичева Йорданова е новият директор на Центъра за подкрепа на личностното развитие – Обединен детски комплекс. Тя бе официално представена днес на колектива на центъра, който ще ръководи, от зам.-кмета по образование, наука и култура в Община Шумен  д-р Найден Косев.

Мария Йорданова спечели конкурса за директорската длъжност, като се състезава с други петима кандидати. Малко след представянето й пред колектива излезе и официалното съобщение за избора на нейната кандидатура. От пресцентъра на общината коментираха, че от петимата, допуснати до участие в обявения от Община Шумен конкурс, Мария Йорданова е получила най-висок резултат при представянето на своята концепция за развитието и дейността на ЦПЛР – ОДК, Шумен за срок от три години, както и при събеседването.

Мария Йорданова е досегашен директор на дирекция „Просвета, култура и образование“ в Община Шумен. На тази длъжност тя работи близо две години. Преди това Мария Йорданова бе помощник директор на Природоматематическата гимназия „Н. Попович“. Работата й на досегашните позиции дават възможност за прилагане на творчески идеи в посока и подкрепа на децата за тяхното личностно развитие, смятат запознати с трудовата биография на Мария Йорданова.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *