Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Зимните условия

Движението в Шумен е нормално като за зимни условия с проблемни по традиция участъци, установи обход на градките улици от Старческия дом до “Бай Данчо” и от Винпром до Софийско шосе. Към 9 сутринта лошо почистена се оказа ул. “Дедеагач” в района между “Бай Данчо” и Васил Левски, където проблеми имаше и при предишния снеговалеж. Видима разлика черно-бяло като под презрамките на бански костюм имаше отново по двете платна на бул. “Симеон Велики”. В ролята на бяло неизпечено дупе беше северното платно, по което имаше преспи, а движението се осъществяваше по прокарана партина. Хлъзгаво е и по “Васил Априлов”, улицата, която води към МБАЛ и Спешното.

Като цяло не открихме непроходими участъци из града, голям плюс е, че снегът е в почивен ден. Работниците от ОП “Чистота” почистваха стъпалата в пешеходната зона на централната градска част и ги обработваха срещу заледяване. По информация на Радио Шумен, която цитира Валентин Велев – управителя на “Екомакс”, фирмата, която чисти северната част на града две машини чистят в северната част, а при “усложняване на обстановката ще започне и опесъчаване на стръмните улици”. С 4 машини обработва южната част на града фирмата РТК, а от “Зимно поддържане”, които отговарят за второстепенните улици твърдят, че са почистени 90 на сто от малките улици. По малките улички, отново по информация на радио Шумен бръмчат между 15 и 18 машини.

 

Коментари

  • койчо февруари 11, 2018 в 9:48 pm

    За по малко от минута две нарушения. Първо не спира на знак Стоп после прави забранен ляв завой преди кръговото, нататък не съм гледал, а относно почистването верно е трагения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *