Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 151

Задържан и разпознат

Галантният крадец, който омагьоса и окраде възрастна жена в сряда вечерта е бил открит, задържан и разпознат по-малко от 24 часа след извършването на престъплението, научи Шмоко.бг.

Според неофициална информация в четвъртък следобед в РУ на МВР в Шумен е бил докаран 71-годишният Илия И. от село Струйно. Оказало се, че това е мъжът, който под предлог, че ще й помогне да хване такси на цената на автобуса и да се прибере по-рано у дома завел 69-годишна жителка на Ивански през подлеза от другата страна на автогарата и, докато я води и носи багажа й, измъкнал портмоне с 800 лева, банкови карти и лични документи.

Жертвата на измамника, 69-годишната Николинка Х. дала сравнително точно обяснение на измамника и криминалисти от РУ успели да го локализират още на другия ден, т.е. днес. При разпознаване в управлението Николинка безпогрешно го посочила. За неин късмет Илия не бил изхарчил всичките пари – полицаите открили у него 500. Говорителят на ОДМВР Ася Йорданова потвърди пред Шмоко.бг за задържането на извършителя на вчерашната кражба до автогарата.

BGtop100

Коментари

  • иосухфжлийнх февруари 9, 2018 в 10:56 am

    Пазете се, пазете и възрастните си роднини в близост до болницата, авто- и жепе гарата също и Градската градина – гъмжи от джебчии и злонамерени хора. В същия ден обраха баба ми, която ходи до болницата, до близката поща за пенсията си, че от скоро е в града. Стара жена, претиснали са я 3 циганки на входа на блока преди да се прибере. Комшията гледал и и казал “..е…аз какво мога да направя…” ! Нямам думи! Нека в тази абсурдна държава, да си помагаме, а не да стоим безучастно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *