Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Награда за д-р Семков

Нгарадата Лекар на годината е статуетка на митичния титан Атлант, който носи света на раменете си

Единственият гръден хирург в Шуменска област д-р Валентин Семков получи статуетката “Лекар на годината 2017” днес на тържествения медицински съвет в МБАЛ-Шумен.

Д-р Семков, който е началник на Втора хирургия, е получил най-много “лайкове” от пациенти в традиционната анкета “Любов и благодарност”. Д-р Семков си взе наградата по-късно, защото точно по време на тържеството оперираше.

Д-р Валентин Семков, архив от 2014 г., когато показваше на журналисти новозакупена техника

Любимата медицинска сестра на пациентите пък е Виктория Христова, която работи в същото отделение. Статуетките, придружени с грамоти, бяха връчени от шефа на болницата д-р Атанас Атанасов.

М.с. Виктория Христова от Втора хирургия

Всички вие имате основание да се чувствате удовлетворени от това, че сте изпълнили професионалния си дълг, че сте проявили съпричастност със страданията на пациентите и с коректната си работа през изминаващата година в тези трудни времена. Желая на всички здраве, любов, благоденствие и доброта”, пожела на колектива д-р Атанасов.

С награди от предновогодишния медицински съвет си тръгнаха също д-р Милена Ковачева от детското отделение, д-р Снежана Начева от очното, акушерката Луиза Йорданова и медицинската сестра Ахмедова от Второ вътрешно.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *