Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Пързалката – от утре

 

Ледената пързалка в Парк Студентски ще бъде открита на 7 декември, четвъртък от 18.30 часа, съобщи пресцентърът на Община Шумен. За самото откриване, което се очакваше близо месец ще има и кратка художествена програма с участието на деца от вокалната група “Шаренийки” от Второ ОУ “Д-р Петър Берон” и Христина Лечева. Организаторите и собствениците на пързалката канят кънкьори от Шумен, които желаят, да се включат в тържеството при откриването на пързалката.

Съоръжението е разположено на обща площ 400 квадратни метра и според организаторите ще бъде с 10-сантиметров лед (днес вече беше 6 см). Има и трибуна с 90 места за зрители.  Ледената пързалка разполага с три тренажора, които ще помагат на децата и възрастните да се учат да се пързалят, а желаещите могат да се възползват и от помощта на кънки инструктор срещу 15 лева за 30 минути обучение.

Съоръжението е поставено върху обновеното мултифункционално игрище и ще може да се използва от утре, 7 декември, до края на месец март 2018 година. Работното време на ледената пързалка е от 10.00 до 22.00 часа. На всеки четири часа ще се извършва санитарно почистване в рамките на 15 минути.

И сега най-важната част цените, а те са както следва:

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *