Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 70

ИСПА се озъби, пак

Дупка, в която може да се побере цял мотоциклет или половин малолитражка зейна на ул. “Люлебургас” в Шумен. Ямата е зейнала върху трасе, под което е имало изкопни работи по водния цикъл на Шумен.

 

“Не питайте за тези неща мен, питайте надзора, който е получил 2 милиона лева за работата си и служители в общината, които са взели по 200 хиляди по този проект.” – коментира пред Шмоко.бг кметът Любомир Христов, който още не беше видял дупката, а само му съобщили за нея. “Пропаднало е отново и трасето към гробищата, изпратили сме хора и там, ще обезопасим пропаданията и ще изпратим писма на изпълнителите да си ги оправят. Ако ние сега ги ремонтираме, никога не можем да си вземем парите от фирмите изпълнителки.” – обясни ядосано Христов. Според кмета ремонтните работи са зле направени и това ще се вижда още 10 години напред.

 

Коментари

  • Диана декември 9, 2017 в 12:50 am

    Всичко е ясно, толкова време участъкът от пътя беше в “сериозен ремонт”, всички участници в движението търпеливо чакаха и тайничко псуваха като се надяваха всичко да е на ниво. След приключването фалшът е пълен. ВСЕКИ ШОФЬОР СЕ ПИТА..”ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ПРЕВЕДЕ В ПРИЛИЧЕН ВИД ПЪТЕН УЧАСТЪК ОТ ПРИБЛИЗИТЕЛНО 1000 М.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *