Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 70

За децата в Дивдядово

Зам.-кметът по строителството на община Шумен инж. Боян Тодоров и и изпълнителният директор на “Екопак България” АД Тодор Бургуджиев откриха нова детска площадка в кв. Дивдядово. Тя е дарение за децата на квартала от фирмата.

Новите съоръжения са поставени върху мека настилка. Люлки, пързалки, къщички и други забавления ще радват най-малките. Поставена е предпазна ограда, нови пейки и кошчета на площ от 100 квадрата. Дарението е на стойност близо 12 000 лева.

От името на общинското ръководство инж. Боян Тодоров благодари на изпълнителния директор на фирмата Тодор Бургуджиев, който бе гост на церемонията по откриването на съоръжението.

На големия терен на ул. „Фридрих Енгелс“ в кв. Дивдядово (мястото е близо 7 дка) ще бъде изградена и площадка с фитнес уреди. „Ще подравним терена и ще подменим футболните врати, за да може останалата част да се използва като футболно игрище от по-големите деца в квартала, но това ще стане през следващата година“, обясни инж. Тодоров при откриване на площадката.

Изпълнителният директор на „Екопак България” Тодор Бургуджиев поздрави децата и родителите, които бяха дошли за откриването. Той обясни, че фирмата инвестира не само в системата за разделно събиране на отпадъци от опаковки, а и в едно по-зелено и щастливо детство за всички деца. „Знаем, че тази прекрасна детска площадка ще донесе много радост и щастливи моменти на малчуганите, дошли да играят тук. Молим и призоваваме всички граждани да пазим този детски кът, защото щастливото детство зависи от всички нас.“

Деца от детската градина и от училището в Дивдядово пяха и рецитираха стихотворения и превърнаха откриването на площадката в истински празник за най-малките от квартала.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *