Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Вълчев в ОЖИ

Инж. Юлиян Пенчев Вълчев е новият директор на ОП “Общински жилища и имоти“, съобщи пресцентърът на Община Шумен след финала на конкурса за шеф на общинското предприятие.   Юлиян Вълчев е електроинженер по образование и магистър по икономика. Назначен е на длъжността директор от 29 ноември 2017 г. с тригодишен мандат за управление.

 

Инж. Вълчев спечели обявения от Община Шумен конкурс за директор на общинското предприятие, който се проведе на 23 ноември. До участие в конкурса бяха допуснати трима кандидати – Юлиян Пенчев Вълчев, Асен Аврамов Аврамов и Евгений Иванов Бонев.

“По регламент кандидатите трябваше да защитят програма за развитие на предприятието за период от три години. С най-висок резултат от представянето на програмата и проведеното събеседване е Юлиян Вълчев.” – обясниха от кметството.

ОП „Общински жилища и имоти“ отговаря за всички жилищни и спортни имоти на общината. В дейността на предприятието бяха включени управление и търговска експлоатация на паркинги и гаражи – общинска собственост, търговски площи и организиране на базари.

Коментари

  • Антоанета Пенева декември 3, 2017 в 11:10 am

    Честито и успех,разбий ги.

  • Антоанета Пенева декември 3, 2017 в 11:09 am

    Бравооо и честито! Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *