Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Прочистване над пътя

Служители и работници на ДЛС-Паламара ще разчистят надвисналите над основните пътни артерии  клони и храсти в общините Никола Козлево, Венец и Каолиново, съобщи директорът на стопанството инж. Севен Башлъ. „Ще се опитаме да приключим преди да е завалял сняг, за да може водачите да пътуват безпроблемно през зимата“, допълни Башлъ. Той каза още, че за разчистване на опасните клони и храсти се използва техника на Паламара и повдигаща се платформа, която е предоставена от община Венец.

 

 

Към момента е прочистена растителността в направленията Никола Козлево-Пет могили, Никола Козлево-Хърсово, Никола Козлево-Цани Гинчево, главният път Шумен-Силистра /в частта си в област Шумен/, Венец-Дренци, Венец-Осеновец и изхода на село Изгрев в посока Силистра. Следващата седмица ще бъдат окастрени опасните дървета и храсти по направленията Венец-Черноглавци, Ясенково-Капитан Петко и Кус-Лятно.

 

 

„Действията които предприехме са след проведена среща в Областна управа-Шумен, на която бяха набелязани мерки за подобряване условията за пътуване по републиканските и общински пътища през идващата зима. Уведомили сме полицията за работата си и те осъществяват контрола на движението по пътните отсечки по които работим“, обясни инж. Севен Башлъ и допълни, че кастренето на опасните клони и храсти ще приключи до 30 ноември.

Коментари

  • Loveca_ ноември 24, 2017 в 8:33 pm

    Като гледам канавката се пълни с листа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *