Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Покушение върху торта ;-)

34-годишен мъж от Шумен е прекарал едно денонощие в килия в Районното управление на МВР в Шумен, след като посегнал на чинията на посетителка в шуменско заведение, съобщи говорителят на ОД МВР Ася Йорданова. После мъжът се опитал да осуети полицейска проверка и приключил деня с два акта – един по Закона за МВР и друг – по Закона за Българските документи за самоличност. Казусът е необичаен, а мъжът е психично здрав и без криминални регистрации.

Живко Т. се появил в “Сити център” в ранния следобед в неделя. Качил се на втория етаж до “Лучано” и започнал да обикаля от маса на маса като цветарка. Накрая седнал до една от клиентките на заведението, която тъкмо си била поръчала торта, посегнал към поръчката й и… изял тортата. От персонала на обекта задействали паник бутона, пристигнали охранителите, с които локалът има договор, а те на свой ред се обадили в полицията за съдействие.

Когато в “Сити център” пристигнали униформените, Живко Т. се опитал да избяга. Мъжът видимо не бил пиян, закарали го за всеки случай до болницата, но и там се оказало, че е здрав и не е за психиатър. Така се озовал в ареста, а в следващите седмици ще изчаква да си плати глобите. Тортата ще му струва минимум 500 лева, колкото е долната граница за акт по Закона за МВР за опит за осуетяване на полицейска проверка.

Коментари

  • ........... ноември 14, 2017 в 11:52 am

    Браво на полицаите, голяма работа свършили.
    Дали така постъпват и с наркодиларите покрай училищата……. или ги страх.
    Юнаци.

  • ........... ноември 14, 2017 в 9:03 am

    В една нормална държава с нормални хора аз бих го поканил на масата и бих му поръчал торта. Но тук явно е по лесно да извикаш полицаите. А къде остава човешкото……….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *