Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

“Практикер” отвори

Кметът Любомир Христов и председателят на Съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг” Тодор Белчев прерязаха лентата на новия хипермаркет.

232 дни след първата копка хипермаркетът за дома и градината “Практикер” отвори врати в Шумен. Малко преди в магазина на бул. “Симеон Велики” да влязат първите клиенти председателят на съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг” Тодор Белчев и кметът на Шумен Любомир Христов прерязаха лентата на 11-ия поред хипермаркет на веригата у нас.
“Изключително сме радостни, че в рамките на една година откриваме втори хипермаркет “Практикер” в нов за веригата ни град. Радостни сме, че този град е Шумен, тъй като вярваме в неговия потенциал за развитие. Продължаваме да работим по обновяването и разрастването на нашата верига, така че да предложим на повече хора достъп до качествени продукти на утвърдени български и чуждестранни производители.” – каза при откриването Белчев.

 

Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг”.

 

“Това място се беше превърнало във второто сметище на Шумен и си бяхме поставили задача да го преустроим. Както започнахме да изграждаме спортна зала, така и тука искахме да преобразим тази част на града. На третия месец при една случайна среща ме запознаха с г-н Белчев и отидох да му предложа да инвестира на това място. След нова година 2017 ми се обади и ми каза: Закупих парцела и започвам да строя, но най-вероятно през октомври. Викам, г-н Белчев, какъв октомври, шуменци не искат октомври, искат септември месец да е открит. Действително през март направихме първа копка и днес на 9 ноември откриваме този разкошен магазин.” – каза пред гостите за откриването на “Практикер” кметът Любомир Христов. Христов не криеше задоволството, че новият обект отваря точно в деня, в който преди две години представи екипа си за управлението на Шумен.

 

Кметът Любомир Христов разказа историята на инвестицията

 

“Практикер” – Шумен заема площ от над 7200 квадратни метра. Асортиментът е подреден на търговска площ от над 5 декара. Клиентите на хипермаркета могат да избират на достъпни цени асортимент от над 50 хиляди продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс, теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонти и за градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

 

 

Купувачите могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка “Удължена гаранция” на продуктите. Предлага се 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане. Има безплатен паркинг с над 150 паркоместа. В магазина ще работят над 70 служители.

 

Повече от час преди откриването на булеварда и пред магазина беше пълно с клиенти заради локалните промоции на “Практикер”, които са само за Шумен по повод на откриването на магазина от 9 до 19 ноември. Повишеният интерес е към ъглошлайф “Bosch” с диамантен диск за 75 лева, моноблок на Fayans за 79 лева, зимни гуми Kormoran от 59 лева, интериорна врата с каса за 79, LED крушка за 1.89 и още над 250 специални оферти за шуменци.

 

Церемонията по откриването започна с изпълнението на танцьори от “Пъргавелче”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *