Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 470

Ученици – отличници

Повече от 40 представители на училища от Шуменска област ще вземат участие в двудневна работна среща по програма „Всеки ученик ще бъде отличник 2“ на Център „Амалипе“, която ще се проведе на 9 и 10 ноември в хотел „Аква” във Варна, съобщи за Шмоко.бг регионалният координатор на центъра за Североизточна България Силвия Станчева.

В работната среща ще участват директори на учебни заведения от общините Върбица, Никола Козлево, Смядово, Нови пазар, Каспичан и др.

Целта на срещата е да се проследи изпълнението на проекта, да се споделят успешни практики, срещнати проблеми и предизвикателства. Ще бъдат разгледани постигнатите резултати до момента и ще се обсъдят предстоящите дейности през предстоящата програмна фаза – до края на учебната 2019/2020 година

Теми за дискусии ще бъдат също така и възникналите въпроси по проект „Твоят час“ на МОН. В срещата ще участват общо повече от 90 директори от Североизточна България – партньори на ЦМЕДТ „Амалипе“ по многогодишната програма „Всеки ученик ще бъде отличник“ с подкрепата на Тръста за социална алтернатива.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *