Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 164

“Гол” в съблекалнята

17-годишен циганин от Нови пазар е бил заловен с парична плячка, докато излиза от съблекалнята на футболистите в полувремето на мача “Ботев” – “Суворово 1” на местния стадион. Младежът “вкарал гол” на домакините, като преджобил от дрехите към 330 лева.

Инцидентът станал след първото полувреме на срещата от Североизточна трета лига. Треньорът на домакините Захари Димитров забелязал, че непознат младеж се измъква от съблекалнята на “Ботев”. Задържал непознатия и се обадил в районното. Междувременно забелязал, че чантичката му, която била оставена в съблекалнята, е отворена, а от нея липсват пари.

Още преди да дойдат полицаите, спортистите започнали да си преглеждат личните вещи и един по един да изпищяват, че им липсват пари. Сумарно липсите стигнали до 330 лева. При идването на ченгетата обаче бил направен личен обиск на младежа и у него униформените открили само 70 лева. Разликата до 330 лв. е част от обстоятелствата, които полицията трябва да изясни в рамките на започналото досъдебно производство по чл. 194, ал. 1. от НК. Заловеният “голмайстор” няма криминални прояви досега, уточниха от полицията.

Коментари

  • Шуменец ноември 6, 2017 в 9:45 pm

    Какви футболисти сте-цървули скъсани….нямат и по 5 лева в джоба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *