Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Педофил в ареста

Сн.: Дарик Шумен

Шуменският районен съд уважи искането на прокуратурата и 34-годишният Светлин Жеков Ангелов, който извърши блудствени действия с 12-годишно момче, остава под стража за постоянно.

Ангелов е направил самопризнания за вината си, уличен е и от показанията на жертвата му.

Гаврата с детето е станала на 30 октомври 2017 г. Три момчета ученици били в изоставена вила близо до кв. Еверест. В ранния следобед във вилата с мотора си се появил Светльо. Децата го познават и му имали доверие. Донесъл 2 литра бира и поканил едното момче да отскочат с мотора до магазина да купят чашки. Хлапето се изкушило от возенето на мотора и се качило, но вместо към магазина, Светлин поел по Лозевския път.

На едно място отбил по черен път и спрели на поляна в гората. Там мъжът принудил момчето към сексуални действия и се гаврил с него близо половин час. После, след като го заплашил да не казва на никого, го върнал с мотора във вилата при приятелите му. Малко по-късно обаче насиленото момче разказало какво е преживяло на един от приятелите си и на родителите си.

Обвиняемият Светлин Ангелов вече е осъждан два пъти – веднъж за изнасилване, за което е реабилитиран, и втори път за неплащане на издръжка на собственото си дете.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *