Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Конкурс “Коледа”

Автор Ангел Шаламанов, Ямбол

Ако искате да видите рисунката на вашето дете на коледна картичка и да получи 100 лева, провокирайте го да участва в конкурса на Община Шумен за детска рисунка на тема “Коледа и Нова година”.

В него могат да участват 5 и 6-годишни деца от детските градини и ученици до 8 клас от шуменските училища.

Авторите трябва да посочат трите си имена, учебното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт. Жури от шуменски художници ще оценява творбите на децата. До оценка се допускат само рисунки, а не предварително изработени готови картички.

Ще бъдат определени най-добрите творби в три възрастови групи:
Първа група – 5–6-годишни деца от подготвителните групи на детските градини;
Втора група – от І клас до ІV клас;
Трета група – от V клас до VІІІ клас.

Отличените с първата награда рисунки в трите възрастови групи ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички от името на кмета на община Шумен. Ще бъде номинирана и рисунка, която да бъде отпечатана на рекламните материали за коледно-новогодишните празници в Шумен. Авторите на творбите ще получат и парична награда по 100 лева.

С всички изпратени рисунки ще бъде подредена изложба във фоайето на втория етаж в сградата на Община Шумен. Крайният срок за представяне на рисунките е 17 ноември включително на адрес: 9700 Шумен, бул. „Славянски” 17, Деловодство, стая 204, за конкурса „Коледа”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *