Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

Конкурс за рисунка

Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка на тема „Коледа и Нова година”. В него могат да участват пет и шестгодишни деца от детските градини и ученици до осми клас от шуменските училища. Авторите трябва да посочат трите си имена, учебното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт. Жури от шуменски художници ще оценява творбите на децата. До оценка се допускат само рисунки, а не предварително изработени готови картички. Ще бъдат определени най-добрите творби в три възрастови групи:

Първа група – 5 – 6 годишни деца от подготвителните групи на детските градини;

Втора група – от І клас до ІV клас;

Трета група – от V клас до VІІІ клас.

Отличените с първата награда рисунки в трите възрастови групи ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички от името на кмета на община Шумен.

Ще бъде номинирана и рисунка, която да бъде отпечатана на рекламните материали за коледно-новогодишните празници в Шумен. Авторите на творбите ще получат и парична награда по 100 лева.

С всички изпратени рисунки ще бъде подредена изложба във фоайето на втория етаж в сградата на Община Шумен.

Крайният срок за представяне на рисунките е 17 ноември /включително/, 2017 година, на адрес: 9700 Шумен, бул. „Славянски” 17, Деловодство, стая 204, за конкурса „Коледа”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *