Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 372

Ловeн панаир

 

Възможностите за лов в България ще представят на световното изложение „Дни на лова и риболова“ в хърватската столица Загреб директорът на Североизточното държавно предприятие (СИДП) инж. Веселин Нинов и ловният експерт Тервел Стефанов. Ловното изложение се провежда от 22 до 22 октомври.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с нови продукти и екипировка за лов и риболов. Ще бъдат представени и промените в законовите разпоредби в европейските страни, насочени към опазване и по-добра защита на дивеча, рибата и техните естествени местообитания.

В българският павилион ще бъдат показани експонати и реплики на ловни трофеи, част от които са отстреляни на територията на СИДП. Посетителите ще могат да видят филм за ловните стопанства и да се запознаят с възможностите, които предлага страната ни на любителите на този вид спорт.

„Целта ни е да рекламираме България като ловна дестинация и да покажем на хората, които ще посетят изложението, че ние разполагаме с богат дивечов запас, добре устроени ловни хижи и отлично подготвени специалисти, които познават районите си и животните които живеят в тях, което е и предпоставка за успешен лов“, коментира директорът на СИДП инж. Веселин Нинов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *