Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 464

! Падащи предмети

Цигла от покрив на ул. “Стефан Караджа” в Шумен изпрати в болницата 25-годишен младеж. Инцидентът стана малко преди 11 часа днес на тротоара, който води до площад “Освобождение”. Младежът е откаран в болницата окървавен, но в съзнание.

Ремзие Ахмед

Работех си тука, когато чух една женичка паникьосана да крещи. Излязох и видях момче на 20-25 години, цялото в кръв. Паднала керемида върху главата му. Минувачи се обадиха за линейка, но мина такси, качихме го в таксито и го откараха в болницата.  Това разказа пред Шмоко.бг Ремзие Ахмед, наемателка на шивашко ателие в сутерена на сградата на ул. “Стефан Караджа” № 10.

Първите подозрения за инцидента паднаха върху неподдържаната и необитавана сграда на номер 12, но се оказа, че тя е покрита с т. нар. цигански керемиди, докато падналата отгоре керемида е от нов тип.

На мястото пристигнаха Красимир Косев и Делян Узунски от община Шумен, а първоначалният оглед сочи, че е паднала недобре укрепена керемида от северозападния ъгъл на покрива на номер 10. По телефона собственикът на имота обясни, че в момента на инцидента никой не е работил по покрива и не се е извършвал ремонт. Полицаи обезопасиха терена, предстои да бъде извършен оглед и на самата сграда.

Пострадалият младеж се казва Владимир, имал е късмет, че няма счупване, а само повърхностна рана на главата, научи Шмоко.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *