Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 464

Пързалката дойде

 

Започна монтажът и приготвлението за пуск на ледената пързалка в парк “Студентски” в Шумен. След като Шмоко ви върза кънките здраво за 1 април, този път няма лъжа, няма измама, а за монтнажа със снимки разказват наемателите на парка.

Вече е доставено оборудването, а самият монтаж трябва да приключи през октомври и през ноември ледената пързалка ще поеме първите кънкьори. От “Пи Ем България” твърдят, че пързалката е една от най-модерните ледени пързалки на открито и ще носи радост за малки и големи.

“Ледената пързалка в парк „Студентски“ е голям, модерен, спортен и трнировъчен комплекс с обща площ от 400 кв.м. Покритието на пързалката е с естествен лед от 10 см, както и трибуна за зрители за 90 места.” – обясняват собствениците на съоръжението. Ледената пързалка ще разполага с 5 тренажора като проходилки въвв формата на животни, които да помагат на децата да се учат да се пързалят. Ледът ще е отворен през зимата всеки ден от 10 до 23 часа. За тези, които нямат кънки няма да е проблем да се пързалят, защото на място ще има кънки под наем.

От “Пи Ем България” обясняват още, че съоръжението е предназначено както за пързаляне за развлечение, така и за обчучение и спортни състезания.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *