Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Подкрепа за Добрев

 

Областната структура на ГЕРБ в Шумен излезе със специална декларация, в която се обявява против подадената оставка от депутата и областен лидер на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. Добрев, който е бивш министър, а сега председател на парламентарна коалиция обяви, че в разговор с лидера на партията Бойко Борисов е подал оставка от всички постове. До ситуацията се стигна след скандала с роднинските назначения в община Хасково. Ето и пълният текст на декларацията.


ДЕКЛАРАЦИЯ

 

Областната структура на ГЕРБ – Шумен призовава Изпълнителната комисия на партията да не приема оставката на Делян Добрев.

Когато един политик покаже истински морал и принципи, той не може да си отиде заради това. Ние разбираме достойната постъпка и желанието му да се оттегли в  името на това да съхрани доброто име на партията, но за нас е недопустимо един морален човек и доказан ескперт да бъде жертва на безпочвените клевети от страна на политическите ни опоненти. Ето защо се надяваме, че Делян Добрев ще преосмисли решението си за подаване на оставка и ще остане в парламента в интерес на цялото българско общество. Той има нашата категорична подкрепа.

 

Областно ръководство на ПП ГЕРБ – Шумен,

Народни представители от ПП ГЕРБ – Шумен,

Кметове на общини,

Общински съветници,

Членове и симпатизанти

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *