Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Жертва на 20 г.

20-годишният Мустафа Рамаданов от Смядово е загиналият снощи при катастрофата на главния път при с. Радко Димитриево, която стана малко след 19.30 часа. В болницата се лекуват съпругата и детето му, които също са били в колата.

Мустафа веднага бил откаран с линейка в МБАЛ- Шумен, но само час по-късно е починал от травматичен шок в спешното отделение.

Ударът е бил жесток. Виновният водач бил 55-годишен професор с “Мерцедес Е280 4 Матик” със софийска регистрация. Той се движел към Шумен. При разклона за село Ивански по някаква причина навлязъл в насрещната лента и се ударил челно в маздата, шофирана от Мустафа.

След удара мерцедесът се завъртял и в него на свой ред се блъснал друг лек автомобил – шуменски “Мерцедес 200”. Предполага се, че професорът го е изпреварвал или пък твърде късно е видял стоповете му пред себе си и е отбил вляво, за да го заобиколи.

Екип на пожарната е отстранил акумулаторите на маздата и софийския мерцедес, за да се предотврати възможност за пожар, уточняват от пресцентъра на ОД МВР-Шумен. По случая е образувано досъдебно производство. Катастрофата снощи затвори пътя Шумен – Бургас.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *