Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Транспорт за възстановката

Чукнете върху снимката за подробности.

Извънреден транспорт за Историческия фестивал „Доблест и слава“, който ще се проведе в района на Шуменската крепост на 22 и 23 септември, осигуряват Община Шумен и „Шумен – пътнически автотранспорт“, съобщи пресцентърът на общината.

Автобусите ще се движат по следния маршрут със спирки на: Кооперативния пазар на бул. „Симеон Велики”, зала „Младост“, бензиностанция „Шел“,  Професионална гимназия по икономика, хотел „Шумен“, „Томбул джамия“, Парк „Кьошкове“, „Шуменска крепост“. Те ще бъдат обозначени с табели, на които е изписано Исторически фестивал „Доблест и слава”.

На 22 септември, петък, първият автобус ще тръгне в 13.00 часа от спирката на Кооперативния пазар. Колите ще се движат през час, като последните автобуси от Шуменска крепост към града ще потеглят в 18.30 часа. На 23 септември, събота, първият рейс е в 10.00 часа също от спирката на пазара. Автобусите ще се движат отново на всеки кръгъл през целия ден и последният от Шуменска крепост към града ще бъде пак в 18.30 часа. Пътуването до Шуменска крепост ще е на цена 1 лев.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *