Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Директори при кмета

 

Успешна нова учебна година на шуменските учители и ученици пожела кметът на община Шумен Любомир Христов чрез директорите на учебни заведения в общината. Ден преди първия звънец Христов покани на среща ръководителите на училища, детски градини, центрове за личностно развитие и извънучилищни звена.

„Тъй като нямам възможност лично да честитя първия учебен ден на учителите и учениците, бих искал вие да предадете моите пожелания за спорна и ползотворна работа. Бъдете уверени, че общинското ръководство стои зад вас и ви подкрепя. Ние като родители вярваме във вашия професионализъм и разчитаме на вас, защото бъдещето на нашия град е във ваши ръце. Бих искал чрез вас да честитя новата учебна година и на всички млади хора, на вашите ученици, и да им пожелая да бъдат упорити и любознателни.“

Своите поздравления към шуменските учители и ученици по време на срещата оправиха зам.-кметът по образование и култура Найден Косев, заместник-кметовете Татяна Костова, Боян Тодоров и Светлана Маркова, съобщава пресцентърът на общината.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *