Подкрепяте ли пилотите от „Граф Игнатиево“?
Да

or

Не
гласували: 201

ВИП за всеки

Докато родители и деца са погълнати от вълнения за първия учебен ден, директори на училища си мерят всяка година виповете. Според народното поверие ако ти влезе голям началник на 15 септември, годината ще е успешна за училището в кариерно и финансово отношение 😀 😀 😀

Във всеки училищен двор в Шумен за първия учебен ден ще има по един ВИП (very important person – много важно лице, англ. б. р.) Това става ясно от списък с официалните гости, разпространена от пресцентъра на Община Шумен. Всяка година училищните директори в Шумен си мерят егото според това кой представител на властта или политик е присъствал на откриването на учебната им година. Тази година е направено разпределение за всички учебни заведния, като рангът на гостите тръгва от кмет и депутат и свършва почти до портиер.

Тържеството в Трето ОУ „Димитър Благоев“ започва в 9.00 и скъп гост на училищната общност ще бъде кметът Любомир Христов. Народният представител Димитър Александров открива в СУ „Панайот Волов“ (начален час на церемонията 10.30), а депутатът Румен Генов ще направи щастливи участниците в церемонията в СУ „Йоан Екзарх Български“.
НУ „Илия Р. Блъсков“, в което стартът на 15 септември рядко пада под ниво заместник-кмет този път ще трябва да се задоволи с присъствието на главния архитект Диана Стефанова. Йорданка Димитрова, ст. експерт „Преучилищно образование и личностно развитие“ „открива“ в НУ „Княз Борис“.

 

Ст. експерт „Иновации, проекти и програми в образованието“ Даниела Савчева е разпределена във Второ ОУ „Д-р Петър Берон“ заедно с Женя Добрева, гл. експерт „Координация на дейности в културата“. Началничката на отдел „Образование, наука и развитие“ Мария Йорданова е 9.00 в Шесто ОУ „Еньо Марковски“, а за 10.00 трябва да успее до „Икономиката“. Финансовият контрольор в същия отдел Валентина Николова е делегирана в Девето ОУ „Панайот Волов“ в Дивдядово. Шефката на отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ Десислава Златева ще бъде в СУ „Сава Доброплодни“, а гл. експерт „Публични прояви и атракции“ от същия отдел Албена Сланева в СУ „Васил Левски“. Ст. специалист Ирина Гецова е определа за гост в СУ „Трайко Симеонов“. Ст. експерт „Личностно развитие и ресурсно осигуряване“ Юлияна Христова ще трябва да успее на две места – от 9.00 в Мадара и от 10.00 в Царев брод.

 

Гл. експерт „Училищно и извънучилищно образование“ Христина Баева ще пътува до ОУ „Христо Ботев“ в село Ивански, а мл. експерт „Материално и ресурсно осигуряване в образованието“ Мирослав Маринов до ОУ „Васил Левски“ в Градище. Гл. експерт „Бюджет и финанси“ от просветния отдел Лиляна Тодорова е разпределена за ППМГ „Нанчо Попович“, а в ПГПЧЕ „Никола Вапцаров“ на церемонията ще присъства заместник-кметът д-р Светлана Маркова. Ресорният заместник-кмет Найден Косев открива в ПГССХТ – химико-селскостопанската гимназия. „Механото“ е оставено на Ст. експерт „Творчески организации и събития“. И без петел трябва „да съмне“ в строителната гимназия, ТОХ-а и ОУ „Христо Ботев“ в Друмево, за където големците не са стигнали.

Коментари

  • стоянов септември 17, 2017 в 8:00 am

    всичко е ала бала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *