Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Ново началство

Дарин Димитров

Шуменските катаджии от днес имат нов началник. Сектор “Пътна полиция” при ОД МВР-Шумен вече се оглавява от главен инспектор Дарин Димитров.

Днес той беше представен пред състава от директора на областната дирекция ст. комисар Ялчън Расим. До момента Дарин Димитров беше началник на полицейския участък в Хитрино.

Смяната се налага заради преместването на досегашния началник в София, той вече работи в сектор “Административно-наказателна дейност, отчет и анализ на ПТП и превенция” в отдел “Пътна полиция” в ГДНП.

След спечелен конкурс от днес в длъжност встъпи и ст. инспектор Илиян Илиев. Той ще бъде новият началник група “Регистрация и отчет на пътните превозни средства, собствениците им и водачи” в сектор “Пътна полиция” към ОДМВР – Шумен.

Коментари

  • стоянов август 29, 2017 в 12:16 pm

    да обърне сериозно внимание на полицаите да следят пешеходната пътека пред аква борса към студентски парк ще съставят много актове-никой не се съобразява със зебрата,която не се и вижда,а знакът е скътан в клонацити,на ход сте другарю учител-нч на пътна полиция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *