Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 373

Шумен и китайците

Снимка от срещата в Шумен на 8 август

Кметът на община Шумен Любомир Христов получи официална покана от Негово Превъзходителство посланика на КНР Китай Джан Хайджоу за делова среща с китайска бизнес делегация.

Срещата ще се състои на 25 август, петък, от 11.00 часа в резиденцията на посланика. Ще се обсъждат възможностите за сътрудничество при изпълнението на конкретни инфраструктурни проекти в община Шумен.

Поканата дойде съвсем скоро сред посещението на посланик Джан Хайджоу в Шумен на 8 август. Тогава пред представителите на местния бизнес, на администрацията и пред общинските съветници посланик Хайджоу сподели, че според него Шумен има много важна логистична позиция и това е едно от нещата, които привличат инвеститорите и е сериозна предпоставка за съвместна работа в бъдеще между българската и китайската страна.

Срещата в София се организира със съдействието на Националната асоциация “Един пояс, един път” и е в изпълнение на мащабната програма за подпомагане и развитие на отношенията между България и Китайската народна република.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *