Европа (зелено) или Русия (червено)?
Да

or

Не
гласували: 303

Ремонт на Щаба

Докато Щабът си търси майстора, сградите по дължина на южната ограда се разпадат, тухли се къртят от фасадата, а на прозорците вместо стъкла има стари дъски.

Обществена поръчка за ремонт на сграда номер 1 във войскови район 1276 Шумен обяви Министерството на отбраната. Става въпрос за сградата на щаба на бившето военно училище, сега факултет на Националния военен университет “Васил Левски”.

Ремонтните работи, чиято максимална стойност не може да надхвърли 441 600 лева включват основен ремонт на покрива на сградата; ремонт на фасадите на сградата в т.ч. поставяне на топлоизолация, нова фасадна мазилка, подмяна на съществуваща дървена дограма с нова от PVC и подмяна на съществуващи входни врати с нови врати; подмяна на съществуващите врати и поставяне на решетки на прозорците на помещенията на обособените зони за сигурност.

Възложител на поръчката е министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Впечатление правят критериите по които ще бъде избран изпълнителят на ремонта. Тежестта на критерия цена е 30 процента, за срок на изпълнение 10 процента, а 60 процента ще тежи обтекаемият и нищо не значещ критерий “Организация на изпълнението на поръчката”. Ремонтът трябва да бъде извършен в рамките на максимално 250 дни.

Кандидатите да ремонтират щаба имат време да подадат документи до 17.30 часа на 29 август. Самите оферти ще бъдат отворени на 4 септември от 14 часа на ул. “Дякон Игнатий” 3 в Главна дирекция “Инфраструктура на отбраната”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *